Ma blokiran račun nije problem, oni su tih 5 milja stavili na stranu za plaćanje istog potraživanja i čekaju ishod žalbe jer kako navode to potraživanja ne trebaju ni platiti…
21.09.2017. početak blokade
pa to je već preko 2 mjeseca….kad protekne 3 mjeseca ide automatski stečaj, zar ne?
Šteta je da odu u stečaj kad ih u Alžiru čeka posao stoljeća!
“Predstavnici Ingre obišli su i gradilište bolnice u gradu Alžiru, no ističu da o tom projektu, zbog ugovorne klauzule o povjerljivosti, nisu u mogućnosti dati više informacija.
Plan alžirskih javnih investicija za razdoblje od 2015. do 2020. godine, navode iz Ingre, previđa budžet od 262,2 milijarde dolara, a u fokusu su investicije u cestogradnju, stanogradnju, edukaciju, zdravstvo, izgradnju vodovodne mreže, energetiku i okoliš.
U skladu s tim, dodaju, Alžir je i od strane Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Hrvatske gospodarske komore identificiran kao jedna od strateških zemalja za hrvatske izvozno orijentirane tvrtke.
Ingra na tom tržištu kontinuirano posluje gotovo 40 godina i u tom je razdoblju realizirala investicijske projekte u vrijednosti većoj od 700 milijuna eura, a vrijednost aktualnih i novougovorenih poslova iznosi 94 milijuna eura, zaključuju iz te tvrtke.”
Šteta je da odu u stečaj
pa i za VDKT je bilo šteta da odu u stečaj kad su dobili izgradnju ZLZ i masu drugih poslova….pa su svejedno otišli
… u Alžiru čeka posao stoljeća!
posao stoljeća koji rade 7 godina, daj molim te…
taj ce negativac sad pokusat uci ispod 4.5kn
Treba ulagacima vratit vjeru u dionicu s dva tri prava posla. To se mora desit samo je pitanje vremena. Nadam se da me nece natirati da izadjem iz dionice.
Odličan start! Nema srljanja na ask nego polagan rast. Ovo mi se za razliku od dosadašnjeg načina trgovanja počinje sviđati.
Znaju oni što su prije tjeda-dva kupili po 4,5 mimo burze zašto su to učinili.
Sad samo čekamo da i mi to saznamo.
A onda…
izgleda da samo rijetki traderi nisu zaglavili u todexu.cini se kao da su se svi razbjezali sa crobex-a.interesa nema,tj.vrlo je mali.sretno novim imateljima INGRE.