INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne blatim ingru po cijele dane jer ne visim na forumu 0-24 niti stalno pišem na ingri.
Imam te dionice i uopće ih ne gledam.
Napravio sam užasno glupu stvar prije 7 godina prodavši igh i ušavši u ingru, al ajde tad je bila objava da igh ide u posao sa kinezima za nešto u crnoj gori pa sam tamo zaradio.
Vi rađe vjerujte banani koji vam tvrdi da ste bogataši do kraja godine, što drugo da vam kažem.
Samo nek raste ingra al ja tu stabilan i trajan rast nisam vidio godinama, to što raste na dva dana ne računam.

twrr
Stabilan i trajni rast? Gdje se na ZSE on može vidjeti? Koja je to dionica odradila 50-60% u godinu dvije s izgledima da se rast nastavi. Prije 15 mjeseci smo bili na 2,50 kn, fond je prodavao. Sada smo na 4, sutra na 5 ili 6. Pa može li bolje. Može. Uz sve ovo, Uprava kupuje, poslovanje se nastavlja, sigurni prihodi od Arene.. itd..

nije sve tako crno

Cijena poslje split stocka je bila koliko ono a vi meni pričate da je rasla sa 2,5 na 4.
i onda se javi bosanđeros pa kaže da tu netko zarađuje, tu se moram složit sa bisakovijem ako ga čitate na temi agrokorovih dionica.

Pa nisam ja kriv što nisam prije kupovao, zapela mi je za oko negdje kod Đurine ponude. Ja se veselim rastu jer sam od onog fonda kupovao i meni je taj rast odličan. Nemam ja ništa protiv vaši cijena, ali trebat će malo vremena.

nije sve tako crno

Jedini upitnik koji sam imao vezano uz Ingru je riješen… Dobili su produženje ugovora sa dodatkom od 10 milja… Samo da se poklope još neke stvari i to je to… Prst gore za Ingru

Sve ok ali ja pišem sa svog stajališta cijene.
Meni je isto da li je 2 ili 4kn.
Veselim se i ja rastu ali koliko je rastova bilo i koliko je dugo ta rastuća cijena trajala?
Zašto bi sad bilo drugačije?

vi zaboravljate da je pred par godina izašao info kako je ingra zbog problema u koje je upala (PSN) prepustila veći dio poslova na toj bolnici firmi tehnika d.d. …tako da ingra tamo samo figurira, a poslove obavlja tehnika (mada po rezultatima jedne i druge firme, ti poslovi u alžiru izgleda da ne donose nikakvu dobit ni jednoj ni drugoj firmi)

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

jedino ostaje jedan problem, blokiran račun, i ovaj sud sto su izbubili. koji će tu biti iznos s kamatom?? ako to razriješe s minimalnim troskovima možemo govriti o nekom višem rastu , recimo do knjigovodstvene vrijednosti od oko 7kn. Možda više??

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

da stvarno, zar je račun ingre i dalje u blokadi? pa koliko je to već dana blokade prošlo?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

21.09.2017. početak blokade

pa na twitteru lipo stoji “Voditelj i nositelj projekta bolnice u Alžiru je INGRA. Tehnika je jedan od podizvođača.”
Šta znaš da ingra nije iskoristila priliku kašnjenja investitora i podigla cijenu investicije za 10mil.eura a možda je i onih 56mil. bilo dovoljno, možda ovih 10mil. bude čista dobit???

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

I ako si malo više želio znati o toj bolnici,mogo si znat, da je projekt napravio http://www.bestprojekt.hr/
da ventilciju postavlja http://franc-mont.hr/portfolio/ain-naadja-3/ da se bolnica nalazi na ovoj lokaciji https://www.google.hr/maps/@36.7212656,3.0643269,283m/data=!3m1!1e3 i još mnogo informacija.
Tehnika je samo djelić u svemu.

New Report

Close