INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

twrr
Imate li dionice Ingre?
Želite li kupovati dionice Ingre?
Koji je vaš motiv za ovakvo pisanje sada kada konačno stvari idu na bolje?

nije sve tako crno

“Ovo otvara i onaj sljedeći Ugovor za neki hotel.”

Podsjećam da je taj Ugovor već potpisan ali se nije dao “Radni nalog” za početak radova.

Čeka se proceduralno odobrenje, najvjerojatnije slijedeće godine.

Vrijednost radova je otprilike polovice iznosa bolnice…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

http://www.seebiz.eu/ingra-alzirski-investitor-odobrio-dodatak-ugovoru-za-gradnju-medicinskog-objekta/ar-166436

Pa što to još nije završeno?? Koliko već to grade, 6-7 godina??

Ignore: KressoM, delux

pa ovako nije lose, nek im za 2 godine kapnu opet 5miliona eura. pa nek grade do 2028.

Dok jedni pametuju da se razumiju u branšu i pametuju da ne valja, drugi koji "pojma nemaju" zarađuju na rastu. logika burze.

twrr
Imate li dionice Ingre?
Želite li kupovati dionice Ingre?
Koji je vaš motiv za ovakvo pisanje sada kada konačno stvari idu na bolje?

Kolega imam dionice odavno po prosjeku 18,4 kune.
Nitko sretniji da naraste od mene, ako znate kada je cijena bila 18 kuna onda znate koliko sam se ja pozitivnh vijesti naslušao a cijena je išla dole i zakucajna stoji već par godina.
Pa tu više nema 90% ljudi koji su nekad pisali. šta mislite zašto.
I opet ću ponovit, jedini koji je zaradio sa ingrom je najveći dioničar, svi ostali su izgubili.
I ja stvarno mislim da će prije ledo na neku normalniju cijenu nego ingra na 10 kuna.

Čudno kako nemamo trenutno onih dobrih komentara o “stečajušama”?!
Volim kad se valjda jedinu firmu, ne na Zse nego valjda i u cijelom svijetu koja će sljedećih xx godina ostvarivati DOBIT bez da itko od zaposlenih uopće uđe u firmu i zaradi i 1 kunu naziva “stečajušom”!!
A što će tek biti ako još nešto i zarade??

twrr
Znam te razine, iako tada nisam kupovao, moj prosjek je puno niži, ali jedno su bila obećanja i najave. Ovo je potpisan Ugovor i bit će toga još. Sjetite se tih dana kada je cijena padala sa 60, 40, 20 kn svako malo je Predsjednik Uprave bio po medijima i najavljivao blagostanje. Sada, nigdje ni glasa, dok god im ne bude rast u interesu. Promijena trenda je očita, dobro bi bilo prilagoditi se. Malo više pozitive, ni ove vaše razine nisu nemoguće. Sretno vam.

nije sve tako crno

Realno ja si mogu spustit ulaz za 3,4,5 puta u ponedjeljak ali mi se zbilja ne daje novac u firmu koja je izgubila ugled i čija uprava nije u stanju nać bilo kakav ozbiljan posao.

Kraj godine je za mjesec dana.
Jel vi stvarno vjerujete u to što pišete?
Znate da ako vam omraženi todex padne past će i sve drugo, to ste bar mogli naučiti zadnjih godinu dana.
Svejedno nije mi jasno od kuda vam želja da netko izgubi novce na todex-u?
Pa tamo ljudi imaju dionice od ko zna kada, kao i ovdje.

twrr@
Vi se na burzi vodite nekim željama i osjećajima, a ne obraćate pažnju na najvažnije a to je argumentirano zaključivanje na temelju sličnih događaja koji su se dešavali u prošlosti.
Ne obraćate pažnju na one koji pišu kontra Vaših želja a upravo su Vam oni najveći prijatelji. Mnogi novi ulagači koji su mogli pogubiti novac na Todexu sačuvali su ga upravo zbog pisanja nas nekolicine. Želje i osjećaje ostavite po strani toga Vam na burzi nema. Sve su mi dionice na ZSE-u iste, smeće do smeća, ali na smeću se uvijek najbolje zarađivalo naroćito kada slušate glas razuma a ne glas želja.

Realno ja si mogu spustit ulaz za 3,4,5 puta u ponedjeljak ali mi se zbilja ne daje novac u firmu koja je izgubila ugled i čija uprava nije u stanju nać bilo kakav ozbiljan posao.

koji je tvoj problem?

Zar ovaj aneks ugovora nije uspjeh u arapskom svijetu?

U čekaonici je hotel za 30 mil… a da ne govorimo za EU financiranje hrvatskih pruga, zatim dio aranžmana oko pelješkog mosta.

Ili provociraš ili si se pogubio u gubitcima? Ne znam što je drugo u pitanju…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

@ fortuna
INGRA je puno bolja firma nego dionica iz razloga jer je previše slobodnih dionica na tržištu, tako da twr ima pravo glede kretanja cijene. Mislim da on nema dionice kupljene po 18kn jer ne vjerujem da bi po cijele dane blatio INGRu bez ikakvog razloga. Kad bi napravili reverse stock split cijena bi zasigurno bila barem 100% veća od sadašnje.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close