INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jednostavno. Nabrojane dionice donose više stabilnosti uz manje potencialne prinose (oprezniji ulagači). Ovdje je rizik veći, a time i potencijalna dobit veća (mi neoprezni).

nije sve tako crno

Koji potencijal?
Tu ak je 10 ljudi zaradilo puno sam i rekao.
Poslova nema.
Promet i smjesni, cijena stečajna.
Tu cijena može past u dva dana na 2 kune i tako stajat 5 godina.

jeli Ingra ima pravo kupovati vlastite dionice? Pitam s obzirom na predstečajnu, znam da su bila neka ograničenja.

jeli Ingra ima pravo kupovati vlastite dionice? Pitam s obzirom na predstečajnu, znam da su bila neka ograničenja.

Čini mi se da je IGH kupovao, nije li ista situacija?

nije sve tako crno

Samo je jedan zaradio kako treba 2008g.
Zato i nema poslova jer kad netko ima nije mu sila radit.

Svatko imalo pošten bi rekao nakon 10 godina katastrofalnog vođenja firme da odustaje i prepušta mjesto netko tko zna i ima volje u našem slučaju možemo se žalit vodovodu. Đakovačkom.

još malo pa gotovo..

Sta to?

bolnica alžir

Kako su krenule žalbe oko pelješkog mosta sve mi se čini da će taj posao dobiti Ingra sa kinezima, a onda će poništit natječaj…

Posao pelješkog mosta kao i sve druge skupe poslove dobit će onaj tko ima nekoga za potplatit u vlasti.
Tako se to kod nas radi i radit će se dokle god ne budu na cestu letili ljudi iz policije i sudstva.
Možda će malo teže biti objasniti 500 mil nižu cijenu kineza ali kod nas ljudi nisu izlazili na cesti za puno važnije stvari tako da nema problema.

Ivan Kočiš novi je direktor Đakovačkog vodovoda

zanimljive su neke konstatacije u članku

Pa dragi ljudi ma jeli to moguce sada je 10,30 a niti jedne transakcije.

New Report

Close