http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/INGR_stjecanje_otpustanje_2017__13112017145013.pdf
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/8IqjvVHOXkHvdCQnfgLzgw==.pdf
Ovi u Ingri škrti kao Škoti, nema para nikom sa računa!
“Trenutni status računa ne ometa redovne poslovne aktivnosti Grupe.” – izgleda da nešto i rade čim im treba račun
S obzirom da svi kupuju (Uprava, direktori, clanovi NO-a) i to po visim cijenama od trenutne moram priznat da sam ocekivao da ce se prodaja povuci dosta vise. Pa tko zeli prodavati po ovim cijenama ako oni koji imaju povlastene informacije kupuju i to zestoko? Usput, Lara Puharic vise nije u top 10, dionice su prebacene na skrbnicki racun. Zna li netko o cemu se radi? Hvala!
Lako njima kupovat kad imaju informacije koje mi mali dionicari nemamo. Kad te informacije dodu do nas onda ce oni nama prodavat po visim cijenama lako tako…
@ Kikac
Pa ovo je Hrvatska, nije ovo ozbiljna država.
Kad mogu američki lešinarski fondovi kupovati na temelju povlaštenih informacija trebali bi i mi napaćeni hrvatski mali dioničari moći. Koliko košta kila povlaštenih informacija?
@Kikac77
Zna se da je zabranjeno ali kome rec, zaboravljate da je ovo Hrvatska
@ Kikac
Pa ovo je Hrvatska, nije ovo ozbiljna država.
Evo citam jutros u Vecernjaku, neki tip neke firme uplatio je sebi 1 milion kn bonusa kako kaze, ima po zakonu pravo.
ne znam je li tko primjetio ali imamo promjenu u top 10…
Lara Puharić je nestala i na njezino mjesto se pojavila Zagrebačka Banka….
što se zapravo dogodilo teško je reći…. no u koliko je Opi u posjedu tih dionica sebi je omogućio da bude na 25% dionica na sljedećoj skupštini te na taj način neutralizira udrugu koja ga je mogla poslati u prošlost na skupštini 2016….
Za one koji ne znaju što je bilo na toj skupštini birala su se 3 člana nadzornog odbora i realno da je udruga tada funkcionirala mogla je uzeti sva 3 člana NO vrlo lako i sada se ne bi događale ovakve stvari sa puno nepoznanica….
Neće se više pojaviti takva prilika do 2020 godine
Udruga.-pojedinci koji su vidjeli priliku da mogu uci u nadzorni( i u tome uspjeli) preko naivnih malih dionicara koji su silom prilika kupujuci na višim razinama postali vlasnici velikog broja papirica smanjujuci prosjek ulaska. U nezadovoljstvu i dugogodišnjem isčekivanju vidjeli u udruzi nekog tko će im napokon rasvjetliti sve tajne unutar ingre. A oni ako su nešto saznali, saznali su za sebe a ovi koji su im "dali" svoje dionice ,obavješteni su o svemu kao i do sada.
[/quote]
Netko je nezadovoljan a netko zadovoljan, svakako cijena dionice sa 2,4 otada do današnjih oko 4 govori za sama za sebe. Igor je povećao svoj udio sa 5 na 10% i to su sve činjenice. Nemojte navlačiti male na mamce, pozz