U manje od godinu dana Opi i njegovi jataci su kupili oko 900 000 dionica….
Na žalost van burze,a vjerovatno će tako i prodavati jednog dana van burze. Jel netko mozda pratio kad je I.O. kupio one dionice koliko je trebalo da budu unešene. jer vidim da za ove sada i dalje u top 10 stoji Igh.
U manje od godinu dana Opi i njegovi jataci su kupili oko 900 000 dionica….
Dok je jeftino kupite i Vi koju…
Zadnje vrijeme je kupnja jako nestrpljiva.
A što će tek biti kad dođe vijest o deblokadi?
Mislim da će biti dupla blokada u startu (pozitivna naravno).
Blokada računa ih ne dira previše, iznos je mali a ne očekuju vjerojatnost da će to morati platiti.
Dakle …
Kako se nekome uopce da zadavat nalog za kupnju od 5kom skoro je provizija veca nego sto to vrijedi… naravno ima i bisera sa 1kom
Vezano za nadu po pitanju Pelješkog mosta i suradnje sa Kinezima koliko sam čuo od toga nema ništa. Kinezi koji su izgleda Ingirni saveznici imaju veze sa izgradnjom željeznica a ne cesta. ili oni Kinezi koji se spominju kao najpovoljniji ponuđači kod mosta nisu isti Kinezi kao ovi Ingirni. Po toj informaciji prije bi dobili natječaj za izgradnju određene željezničke infrastrukture.
Vezano za nadu po pitanju Pelješkog mosta i suradnje sa Kinezima koliko sam čuo od toga nema ništa. Kinezi koji su izgleda Ingirni saveznici imaju veze sa izgradnjom željeznica a ne cesta. ili oni Kinezi koji se spominju kao najpovoljniji ponuđači kod mosta nisu isti Kinezi kao ovi Ingirni. Po toj informaciji prije bi dobili natječaj za izgradnju određene željezničke infrastrukture.
Znate li o kojim je natjecajima rijec? Odnosno jesu li to otvoreni natjecaji ili su tek u najavi? Hvala!
Čisto logički, ako je to istina i Ingra ne sudjeluje u natječaju za most zašto bi onda skrivali tu činjenicu kada ih se za most pita? Rekli bi NE kao što kažu i za niz drugih natječaja na kojima nisu prisutni. A ovako ostavljaju otvoreno pitanje sve dok se ne objave rezultati natječaja.
A kupnja dionica od strane uprave i njima bliskih se ne događa ako ne očekuju neku dobit od toga. No ako je to samo radi očuvanja vlasti, a da se ništa ne dogodi po pitanju daljnjeg razvoja firme onda je to jako nekorektno. A i inače glede ikakve korektnosti ….sve gore i gore ponašanje dokle god pogled seže. Ne samo na Ingri.