Kako to da se ingra nije natjecala za rekonstrukciju zagrebackog rotora u remetincu od 280 milja kn , a Hidroelektra niskogradnja , kamgrad, tigra, i div , jesu. Isto se događa sa milijunskom investicijom u istri od g. Končara gdje radi čudesa zar se i tamo nisu natjecali!?
Već nekoliko puta se pojavi nalog od 20 000 na prodaji po 4.01 i brzo nestane. To neki Casper nalog, sad ga vidiš sad ga ne vidiš.. 🙂
Kako to da se ingra nije natjecala za rekonstrukciju zagrebackog rotora u remetincu od 280 milja kn , a Hidroelektra niskogradnja , kamgrad, tigra, i div , jesu. Isto se događa sa milijunskom investicijom u istri od g. Končara gdje radi čudesa zar se i tamo nisu natjecali!?
Gdje ima Kineza ima i Ingre, a gdje nema nema ni njih. Ako se ne uspiju profilirati kao glavni kineski posrednici za gradnju u HR komotno mogu ključ u bravu.
Sa aska pometeno u 3 sec!
Evo vam jos 20k
Skinuto je sa aska. Mislim da će do kraja tjedna gorko plakati za tih 15 tisuća komada kad vidi duplu cijenu na ekranu. Netko se pretovara jer je izgubio strpljenje a i velik je strah od stečaja.
Jeli račun odblokiran, koji je krajnji rok za stečaj.
Ovo vam je prejako sa pričom o mostu, a što bi tu Ingra radila, prala novac za udbu ???
Uvijek nejasno trgovanje na burzi, ovi koji su u nadzornom i u upravi kupuju. I svi se nadaju ide to gore i sad se opet pojavi netko koji prodaje 35000kom na 0.50kn nize od one pred neki dan dogovrene transakcije… na 4.5kn.. razlog?
Dionica ima brdo i jeftina je pa se skupila svakakva ekipa… Pa se neki sprdaju s njom… Ja kad vidim pred otvaranje kako se netko igra pa stavlja dionice na prodaju u blokadu i onda ćeka zadnji tren da to makne… Itd dođe mi slabo… A s druge strane ni uprava nije bolja…