INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Matrix, o tebi imam visoko mišljenje, ali sad nisi donio korektan stav , prema nama dioničarima!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

plavi: Kakve ti gluposti pišeš u zadnje vrijeme. Strani fondovi dobili nalog da se povuku sa našeg tržišta? Imaš na forumu netko je postao, vjerojatno sa stranica Hanfe da se udio stranog kapitala u zadnjem razdoblju u HR – povećao. Kažeš, ” domaći instit.igrači dobili nalog ne kupovati zbog ostvarenih gubitaka…. ” , ne znam što bi ta rečenica trebala znaćiti zbog kakvih gubitaka? Što se tiče Ingre i rezultata, dionica je rasla 4 dana za redom, a index u minusu, polako ima vremena. I meni je stvarno nevjerojatno tko to sada prodaje po ovim cijenama, nakon ovakvih rezultata i najava kakve imamo.
[/quote]
1. plavi, same gluposti od tebe u zadnje vrijeme – u kojem točno razdoblju je porastao i na koliko udio stranog kapitala?! da je tako ne bi bilo ovakve korekcije nego rasta….ne bi ingra sa 60 pala na 35-36 na kojim razinama se već dugo trguje (bila je i na razini od čak 32)
2. dionički fondovi spajat će se sa drugim fondovima unutar iste grupacije li vlasnika (mješovitim i sl…..) kako bi se smanjio gubitak
3. mirovinci puše preko dvjesto mio pa pušu na hladno….
btw ja prva očekujem i priželjkujem oporavak do ljeta, a iznijela sam samo procjenu “šefova”

Daj, Vipy, ne pričaj ti gluposti. KAO DIONIČAR – shodno svom ulogu imam nikakvu ulogu u odlučivanju, te se
poslovni rezultati donose bez mene! Nitko me ne pita, kad se novčana sredstva koriste za PLASMANE!
Plasmani su rizični ,ako nisi znao, i na njima je Ingra popušila kao i svi mi !

Investicije u djelatnosti su nešto savim drugo i to podržavam, da ne cijenim građevinu, ne bi ni ulagala u ovu
dionicu!

Razočarana sam gramzljivošću uprave- i nepoštovanjem prava na korektnu isplatu dionice !

Opet brokerčići divljaju. Htjeli bi uzbrdo a nema benzina.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

miami,
jedan moj poznanik je rekao za Ingru
i otprilike glasi ovako
S pricom o Ingri je gotovo kad
– se uspije definirati koja je njezina djelatnost
– kad pocnu isplacivati “masnu” dividendu

ne da mi se dalje raspravljati o temi dividende ovdje, ponovo

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Za ingru će biti najbolje- da se drži svoje djelatnosti i ne plasira zadržanu dobit u špekulacije !

..VIPY , sad pogledaj kaj je napravila ATPL sa svojom dividendom , a INGRA ??? Pogledaj
situaciju na tržištu , i onda se svađaj !!! Do kad ćemo mi, živjeti od korekcija – dok ne uđemo u EU, a onda ćemo
lijepo čekati godišnje dividende koje će biti veće od oročenja u bankama – i eto ti siguran godišnji prinos !
Misliš da su u Eriksonu i Ht – blesavi ?

Vidim da se mjerka INGRa, a kad jednom krene gore , biti će isto ko i kod ATPL.
Izvješće je fenomenalno.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Poštovani Matrixe, kao prvo, ja je uspoređujem jabuke i kruške u ekonomiji, već vredujem politiku isplate
dividende, koja je kod INGRE , po mom mišljenju nekorektna.

Drugo, nikoga ne interesira tvoja kalkulacija izračuna dobiti temeljem kupovine dionica, jer je svima
jasno, pa i meni, da imaš već duže vremena POVLAŠTENE INFORMACIJE – ako nisi znao to se zove
” SUKOB INTERESA” – koji ti nitko nije zamjerio- ali je i sljepcu očito is napisanih postova tijekom 2007.g.na temu Ingra !

Zato ti preporučam, da ne ulaziš u polemike kad je u pitanju interes dioničara.Nemaju svi novac u Austriji .
I nisu svi blizu vatre , da se griju besplatno … i još manje je onih koji su licemjerni u ovom trenutku
pada jedne od najlikvidnijih dionica -čije interese žustro zastupaš duže vremena .

Sto je s licencom????… od 01.04.2008 vise ne mogu potpisati ni jedan ugovor bez licence…

Poštovani Matrixe, kao prvo, ja je uspoređujem jabuke i kruške u ekonomiji, već vredujem politiku isplate dividende, koja je kod INGRE , po mom mišljenju nekorektna. Drugo, nikoga ne interesira tvoja kalkulacija izračuna dobiti temeljem kupovine dionica, jer je svima jasno, pa i meni, da imaš već duže vremena POVLAŠTENE INFORMACIJE – ako nisi znao to se zove ” SUKOB INTERESA” – koji ti nitko nije zamjerio- ali je i sljepcu očito is napisanih postova tijekom 2007.g.na temu Ingra ! Zato ti preporučam, da ne ulaziš u polemike kad je u pitanju interes dioničara.Nemaju svi novac u Austriji . I nisu svi blizu vatre , da se griju besplatno … i još manje je onih koji su licemjerni u ovom trenutku pada jedne od najlikvidnijih dionica -čije interese žustro zastupaš duže vremena .

Ako misliš da sam u sukobu interesa, slobodno me prijavi HANFI.

Matrixe, INGRI ne trebaju moje pritužbe- situacija na burzi – sve govori !

New Report

Close