S čim sam vas to vrijeđao, ne sječam se? Ni za vas ni za bilo kog drugog…
Nazovite pa pitajte, što da vam kažem drugo. Rekli su da će podmiriti obvezu, ostalo ne ulazim, samo sam podijelio saznanje. Ne zanima me Ingra niti kao kompanija niti kao dionica, proučavam nešto oko građevinskog sektora pa sam jučer naletio na blokadu i malo je čudno da traje 20 dana ako imaju taj ugovor s Holdingom za Arenu pa sam išao provjeriti.
Ali ne čudi me vaša reakcija, većini ljudi nije normalno da ulože novce pa onda brinu o investiciji u smislu da idu na skupštine, zovu, postavljaju pitanja…
Dakle imamo rastući trend. Crobi će rasti to je više nego očigledno, a deblokadom i objavom novog posla ne vidim nikakvu zapreku da probijem zadnji vrh sa početka ove godine. Uživajte, napokon!
… Rekli su da će podmiriti obvezu, ostalo ne ulazim, samo sam podijelio saznanje.
ako su rekli da će je podmiriti, onda znači da će je platiti, što znači da obveza ipak postoji, a ne da je nema kako su tvrdili neki ovdje
Ingra se ne bi trebala kockati vise, mora to odraditi po principu “plati pa se zali”!
Ipak na poslovnoj i dalje isto stoji isto
U BLOKADI
Zadnja provjera:
12.10.2017.
Dana provedeno u trenutnoj blokadi
20
22. dan blokade (izvor: fininfo.hr)
Hocemo li danas biti odblokirani?
Ingra se ne bi trebala kockati vise, mora to odraditi po principu "plati pa se zali"!
To zaboravi – ko da si reko idi na nasip i baci lovu u Savu!
ne smije se ništa platiti što nema nikakvu ili ima neku sumnjivu osnovu, pa čak i kada postoji pravomoćna presuda postoji mogućnost revizije.
U ovoj državi ne treba nitkome vjerovati a posebice sudstvu – čast izuzecima.
Što je Glasnović rekao – U ZG održan kongres poštenih sudaca. Oba su došla!
ne smije se ništa platiti … … pa čak i kada postoji pravomoćna presuda postoji mogućnost revizije.
U ovoj državi ne treba nitkome vjerovati a posebice sudstvu – čast izuzecima.
bravo sava, nikome ništa ne platiti i pustiti bar 60 dana blokiran račun, taman da se ostvari forma za pokretanje stečaja
Ništa što nema osnova za plaćanje ne treba platiti. Ako jednom platiš takav račun onda ti se sila krpelja zalijepi na leđa. Treba pokazati zube i pravnim sredstvima braniti imovinu od nepravomoćnih sudskih smicalica. A ako nisu sposobni da se održe kao građevinska developerska tvrtka onda je bolje da što prije odu u stečaj da se svi skupa ne patimo. Jer ovo je više mrcvarenje nego neko ozbiljno poslovanje.
Još jedan puta savjetujem upravu ili se uhvatite ozbiljnog posla ili ugasite tvrtku, čemu više isplaćujete plaće za 100 radnika koji pod milim Bogom ništa ne rade. Ne vidim svrhu toga!