INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoćemo li gledati novu PSN na ingri? može li to uopće ili se mora pokrenuti stečaj?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Da sigurno član i presjednik uprave kupuju dionice a firma će u stečaj. Smiješni ste.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

@forumas.

Ne mora biti da je blokada pravno neosnovana, možda je netko od izlučnih ili razlučnih vjerovnika. Ima tu sto kombinacija…

@zorangutan

Ne može nova PSN, ide stečaj ali 60 dana je ako se ne varam blokada i onda vjerovnik podnosi zahtjev sudu. Provjerite, nisam siguran

Iako mislim da neće u stečaj, navodno bi sutra trebali biti odblokirani ali budemo vidjeli. U svakom slučaju, transparentnost je takva da ne podnose ni kvartalna izvješča o ispunjenju obveza. NIsu ovi ništa bolji od Tode

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

@forumas
.

Ne mora biti da je blokada pravno neosnovana, možda je netko od izlučnih ili razlučnih vjerovnika. Ima tu sto kombinacija…

@zorangutan

Ne može nova PSN, ide stečaj ali 60 dana je ako se ne varam blokada i onda vjerovnik podnosi zahtjev sudu. Provjerite, nisam siguran

Iako mislim da neće u stečaj, navodno bi sutra trebali biti odblokirani ali budemo vidjeli. U svakom slučaju, transparentnost je takva da ne podnose ni kvartalna izvješča o ispunjenju obveza. NIsu ovi ništa bolji od Tode

Odakle informacija da će sutra biti odblokirani?

hoćemo li gledati novu PSN na ingri? može li to uopće ili se mora pokrenuti stečaj?
pa po meni se sudske odluke ne mijenjaju po principu kak cigan mijenja konje.

Velite sutra Ingra nije u blokadi? Ili da to ne bi bilo “malo sutra”!!!

Tako su rekli, slobodno uzmete telefon i nazovete.
Ako su lagali mene i ja lažem vas.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

…Boža zvani Pub…

Ovaj dug nema nikakve veze s PSN koja se izvršava kako je i potpisano na sudu.
Stoga dovoditi u vezu PSN i stečaj je vrlo glupo i neodgovorno?

[/quote]

“sava” ostavi se Ingre!
Ako ovdje misliš šta komentirat promjeni ime. Mnoge si navuka na Diokiju.

[/quote]

"sava" ostavi se Ingre!
Ako ovdje misliš šta komentirat promjeni ime. Mnoge si navuka na Diokiju.
[/quote]
Nas “sava” je mnoge “prosvjetlio” na Diokiju i zato treba i njega poslusati… a onda svatko sam razmisliti.

Ovakve ljude moderator pušta da i dalje pišu po forumu. Mene je nedavno taj isti vrijeđao. No, dobro, ako može Todorić može i ovaj nepoznati forumaš. Ono što je indikativno što sve prvo moderator mora provjeriti tek onda pusti post. Koliko ti ljudi imaju nickova? Prestrašno.

Hoću reći, ako firma želi izaći iz blokade mora se konzultirati sa svojim partnerom koji ga je blokirao. Ili će platiti dug ili će se s njim već dogovoriti.Zašto bi netko preko telefona davao bilo kakve informacije pa čak i tobože dioničarima kad se radi o vrlo osjetljivim informacijama.

New Report

Close