INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/inhouse-group-kupio-55937-dionica-ingre/ar-163589/

4 dana niti muka….

4 dana niti muka….

Baš čudno…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

4 dana niti muka….
Čak i nalozi i na kupnji i na prodaji stoje kako stoje, bez većih pomaka. Ovo ili će ubrzo odapeti u samrtnom hropcu ili će biti nekih većih pomaka na gore. Što je sa Alžirom_ O tome se moraju izjasniti jer je stari ugovor o prolongatu istekao, moraju javnost izvjestiti inače je to skrivanje informacija.

Koji očajni komentari.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Koliko vidim ingra u blokadi sa danom 9.10.2017. al ne mogu naci obavijest nigdje na stranicama zse.

nemam dionice .

Koliko vidim ingra u blokadi sa danom 9.10.2017. al ne mogu naci obavijest nigdje na stranicama zse.

nemam dionice .

O čemu Vi to?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

20 dana vec blokiran racun…20/120

ne pratim, slucajno gledao nesto, mislio sam da je novo, sorry na staroj informaciji.

Ako se račun uskoro neodblokira slijedi stečaj.

Dali je itko iz Ingre dao točno objašnjenje ?

Namjerno ga puštaju blokiranog a sredstva koja pristižu svaki dan vjerojatno idu kroz druge sestrinske tvrtke iz Grupe tako da sve normalno funkcionira.
Ta je blokada pravno neosnovana, samo im treba vremena da to dokažu.

Kad se riješi deblokada ode cijena kunu gore, samo treba još malo pričekati.

New Report

Close