@zorangutan: Ne znam koliko traje dok se to pravno ne odradi što se tiče blokade. Ono što vidim jest da nije više u segmentu promatranja na ZSE.
@nautilus
ma to nema veze što više nije u segmentu promatranja jer ZSE to drži par dana pa makne neovisno o tome je li blokada riješena ili traje i dalje, tako je bilo i na VDKT kad je došao info o blokadi..
mislio sam da imaš neki konkretni info o tome…znači, blokada traje i dalje
@zorangutan: hm, vidiš, to nisam znao, znači moguće da blokada traje i dalje?
Uostalom, čak i da je došlo do micanja blokade, bez nekih novih pozitivnih vijesti ne bi trebalo biti razloga za euforiju. Sama blokada je bila i više nego za zapitati se što se to događa sa firmom, pogotovo i kad se uprava ne očituje sa dodatnim informacijama, već se sve drži u tajnosti.
Bilo bi lijepo da onaj tko je bio na skupštini podijeli kakve informacije ovdje na forumu.
54337 komada u jednoj transakciji, a mozda covjek zna sta mi neznamo, ima povlastenu info, pa je odma krenul sa đonom da se zna.
identičnu količinu dionica ima (odnosno vjerojatno se radi o njoj pa je prodala) tvrtka iz Bjelovara koje je završila u stečaju. Tko je kupio znat će se kroz koji dan kad bude novo stanje u knjizi dioničara
Odavno ja govorim, da je ingra bolja firma od dionice jer na svaku lošu vijest ode minimalno 30% doli, a kad prikaže plus u poslovanju skoro ništa ne skoči.
Panika zbog blokade od 5 M kn.
pa ako ne mogu već tjedan dana to riješiti, očito im je i tih 5 mil.kuna velika lova
Nije 5 mil. velika lova već je stvar legalnosti naplate.
Zašto bi se nešto platilo gosparima prisilno i odmah ako postoji za to rokovi izvršenja u Rješenju suda?
Ionako nisu ušli u predstečajnu nagodbu jer su zakasnili i FINA ih je odbila.
Zašto bi se nešto platilo gosparima prisilno i odmah ako postoji za to rokovi izvršenja u Rješenju suda?
Ionako nisu ušli u predstečajnu nagodbu jer su zakasnili i FINA ih je odbila.
mislim da i nije baš tako da im 5 000 000 kn nije ništa….
pitanje je moralnog poslovanja, nekome si ostao dužan 5 000 000 kn – mali obrt – jednu ili više obitelji gurnuo u ponor…. nisu se javili u predstecajnu iz ko zna kojeg razloga…. ako je dug realan ingra treba naći za dogovor oko plaćanja – mogu uzeti nekoga sličnoga duznika i isplatiti ih po toj dinamici….
kako pišu forumaši iza 2022 će bit love na bacanje….
Blokada još nije skinuta, a i sve ostalo na ZSE stoji, tako da je super to što je već porasla 15-ak%.
Vidjet ćemo što će biti.
takav je stav imala i uprava VDKT….vidimo dokle ih je to dovelo