INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je Carek u povratku…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Ili se sa skupštine kupuje.

nije sve tako crno

Ili se sa skupštine kupuje.

a moguće se sa skupštine i prodaje?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Naravno

nije sve tako crno

54337 komada u jednoj transakciji, a mozda covjek zna sta mi neznamo, ima povlastenu info, pa je odma krenul sa đonom da se zna.

54337 komada u jednoj transakciji, a mozda covjek zna sta mi neznamo, ima povlastenu info, pa je odma krenul sa đonom da se zna.

Znači ako promet nije 840 kuna dnevno onda je u pitanju autsajder sa informacijama?

ne moraš biti imati povlaštenu info da se odlučiš iskrcati jer blokada računa je poznata otprije par dana

Ignore: KressoM, delux

ne moraš biti imati povlaštenu info da se odlučiš iskrcati jer blokada računa je poznata otprije par dana
[/quote]

Blokada je skinuta danas koliko vidim, možda zato tolika trgovina. Iako, baš me zanima tko je kupio taj veći paket danas, odnosno tko se riješio skoro 55000 komada.

Blokada će još potrajati koji dan dok se pravno ne odradi.

Tek je 8.dan pa ćemu panika?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

nautilus tvrdi da je blokada skinuta, Fortuna da nije!? što je sad istina?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Evo Fortuna je sigurno bio na skupstini pa i zna ko je blokirao Ingru

Kakva blokada je skinuta?!
Nemojte obmanjivati tržište! Netko je možda na osnovu toga kupovao, a firma je zapravo i dalje u blokadi, nema nikakve obavijesti!

New Report

Close