INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lanište d.o.o.
Ingra zajednički servis d.o.o.
Ingra nekretnine d.o.o.

Računi otvoreni te mogu isplatiti plaću zaposlenicima prema Ugovoru o ustupu radnika povezanim društvima.

Ostale stavke se “prefakturiraju” te opet sve funkcionira besprijekorno…

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

3,20 je i prije godinu dana bio neki početni položaj. Ako ćemo iskreno od tada se ništa pozitivno u firmi nije ni desilo da bi trebala cijena rasti. Osim što je Igor kupio onaj paket na 3,50 ali to ne ubrajam u neku osobito pozitivnu vijest. Po meni ova sadašnja cijena od 3 je i sada "čisti start".

realno skroz…. amo rec izgubili su vrijeme od 1 godine jer nisu ugovorili posao

3,20 je i prije godinu dana bio neki početni položaj. Ako ćemo iskreno od tada se ništa pozitivno u firmi nije ni desilo da bi trebala cijena rasti. Osim što je Igor kupio onaj paket na 3,50 ali to ne ubrajam u neku osobito pozitivnu vijest. Po meni ova sadašnja cijena od 3 je i sada "čisti start".

realno skroz…. amo rec izgubili su vrijeme od 1 godine jer nisu ugovorili posao
[/quote]

A šta sa oni od prije tjedan dana da će svi postat milijunaši koji su kupovali po 4,xx??

Kako je krenulo na kraju će još Ingra nadživjet sve ostale građivanare.

Evo da se ponovim iz prethodnog posta, jeli moguce da su ovu nazovi fintu izveli sami , a mi se tu patimo sa nagađanjima, i kojekakvim procjenama.Kako to da se nitko iz udruge ne javlja?

jedan kolega je napisao 25 što su iz udruge napisali, samo treba prolistati par stranica unazad

@perica222
Ne bih htio biti “zlocest” jer sam medu prvima pristupio udruzi i ovdje branio istu, al nitko nista ne zna… koje i kakve stranice Vi spominjete.

evo udruga objavila odgovor uprave u vezi situacije blokade:

Upit za upravu:

Poštovani,
neugodno smo iznenađeni novonastalom situacijom, jer ništa u izvješćima i javno dostupnim podacima nije upućivalo na ovakav razvoj događaja.
-Molim konkretno da nam obrazložite zbog čega je došlo do blokade računa?
-ukoliko se radi o kakvom sudskom sporu i isti je izgubljen -molimo pojašnjenje o kojem iznosu se radi?
-koliko je sporova u tijeku u kojima je Ingra tužena strana? Da li su napravljene rezervacije sredstava u slučaju istih?
-koliko je sporova u kojima je Ingra tužitelj i ima potraživanja po tim sporovima? Koliki su iznosi potraživanja po tim sporovima?
-Kako i u kojem roku ćete riješiti ovu nastalu situaciju te da li će utjecati na natječaje koji su u tijeku ( bar je tako objavljeno na twiteru) s obzirom da tvrtka ne smije imati blokadu računa najmanje 6 mjeseci prije same objave natječaja.

Molimo kokretne odgovore na konkretna pitanja.
s poštovanjem,

Upravni odbor Udruge malih dioničara Ingre

Odgovor uprave:
Objavljene informacije su sve s kojima u ovome trenutku raspolažem. Kada budemo imali više informacija obavijestit ćemo Vas putem Burze. U svakom slučaju radi se o sporu prije predstečajne nagodbe. Svi rizici pa tako i sudski sporovi su opisani u revizorskom izvješću i javno su dostupni. Poduzimamo sve pravne radnje za otklanjanje blokade koja po nama nije pravno utemeljena. Također Vas mogu uputiti da svoja pitanja postavite Upravi na Glavnoj skupštini.
S poštovanjem,
Vladimir Čeliković

kolega pongy mislio sam na ovu obajavu -po ovome poslali su upit i ovo je odgovor
treba postaviti pitanja na Glavnoj skupštini -trebali bi nam objasniti o čemu se radi

Pobjegao sam iz Ingre u rasponu 4,6 – 4,9 ove zime pa od tada rjeđe pratim forum ali stvarno optimizam i nada umiru zadnje a dioničari Ingre su posebni, svaka vam čast. Stvarno ste zaslužili da se dogodi jedan jedini posao nakon svih tih godina, makar ne znam na temelju čega bi dobili posao, referenci od prije 10 godina?

Nema nikakvih novih objavljenih informcija, tako da predsjednik uprave ne smije kupovati jer bi to bilo korištenje povlaštenih informacija.
Vidjet ćemo tko to kupuje tj. prodaje.

Gdje se pojavio taj veliki nalog? Kupnja ili prodaja. Nisam pratio trgovanje.

nije sve tako crno

jel ingru sad kupuje ista koja je kupovala do nedavno VDKT kad mu je blokiran račun jer je to kao “prilika koja se ne propušta”? čisto da znamo kako bi i ovo moglo završiti…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Bilo dogovoreno, Opi kupuje po 3,50 (dokazano) ili…

New Report

Close