INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa dobro, zar se doista još uvijek ne zna tko je i s kojim iznosom blokirao računa Ingre? ovo je jako neozbiljno od strane uprave

Ignore: KressoM, delux

Pošto su "neradnici" u zadnjih 10 godina nerada iz Ingre isisali oko 150 milijuna kuna kroz plaće i naknade najbolja je opcija za dioničare svođenje firme samo na papirnato postojanje bez ijednog radnika.
Dakle nisu sposobni ugovoriti ništa, ne treba ni da postoje. Iz Ingre niti jedan neradnik nije dao otkaz i otišao npr. u Njemačku ili Irsku. Upitajte se zašto? Jer plaća stiže a radno vrijeme prolazi na ispijanju kavica i beskonačnom surfanju internetom. Kad bi odbili i režijske troškove, besplodna putovanja i troškove prijava na nerealizirane natječaje taj iznos bi se lako popeo i na 170 milijuna kuna za 10 godina. Pa tamo Vam je blizu 100 neradnika na plaći čiji prosjek nije ispod 10 neto. O bruto iznosu da ne ni pričam. Dioničari po svemu sudeći mogu zaraditi samo ako firma "prestane da se trudi da radi".
Pa u zadnju godinu dana niti jedan ozbiljniji ugovor.

Konačno se slažemo u nečem.

Upravo to, i kad se ništa ne bi radilo firma bi bila u plusu nakon svih troškova!
Ali zar mislite da tih 100 ljudi baš ne radi?!
Pa aktivni su na 30-ak natječaja, od toga nekoliko velikih.
Što ako osvoje barem nekoliko od toga??
Zato je ovo jako, jako jeftino s obzirom na potencijal koji se krije i koji bi se mogao osloboditi vrlo skoro!

…zaista je neposlovno, neljudski, nezakonito, da ni naša uprava ni udruga ne daju obavijest tko je i sa koliko blokirao račun…to je pokazatelj sebičnosti, nebrige i da ne kažem bezobrazluka onih koji su si prigrabili moć koju na ovaj način zloupotrebljavaju… SRAMOTA…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Upravo to, i kad se ništa ne bi radilo firma bi bila u plusu nakon svih troškova!
Ali zar mislite da tih 100 ljudi baš ne radi?!
Pa aktivni su na 30-ak natječaja, od toga nekoliko velikih.
Što ako osvoje barem nekoliko od toga??
Zato je ovo jako, jako jeftino s obzirom na potencijal koji se krije i koji bi se mogao osloboditi vrlo skoro!

Šta radi tih 100 ljudi?
Na kojih su to 30 natječaja aktivni i koji su to veliki natječaji u tijeku a da su oni prijavljeni?
Koje su stvarne šanse (a i njihove stvarne želje) da dobiju posao na nekom natječaju?
I koliko su natječaja osvojili u zadnjih 5 godina?
Novci se ulažu hladne glave, realno i razumno, a ne srcem.
Ovo mi izgleda baš navijački, nešto slično kao naši košarkaši kad srcem misliš da smo najjači i da ćemo bit prvaci a ne vidiš realnost i stvarne probleme.

Da li je zaista moguce da u firmi ne znaju tko ih je blokirao i sa kolikim iznosom? Opcenito jeli to izvedivo u praksi? Znam da je u apsurdistanu svasta moguce, ali ovo mi ipak pari malo na granici. Iz firme kazu kako ce obavijestiti putem burze kada budu imali sve podatke…

…zaista je neposlovno, neljudski, nezakonito, da ni naša uprava ni udruga ne daju obavijest tko je i sa koliko blokirao račun…to je pokazatelj sebičnosti, nebrige i da ne kažem bezobrazluka onih koji su si prigrabili moć koju na ovajzloupotrebljavaju… SRAMOTA…

dakle , stvarno g. Kos dali ste išta saznali vise o ovoj blokadi i dali bi to podijelili sa nama, da nas oslobodite nagađanja, i pogresnih procjena.?

Kako ne bi znali tko ih je blokirao. Mogu znati isti tren. Odu u Finu i mogu dobit kopiju ovršne isprave. A to što oni to ne žele, jer vjerojatno misle da je manja šteta ako se manje zna, to je drugi par rukava.

Kako ne bi znali tko ih je blokirao. Mogu znati isti tren. Odu u Finu i mogu dobit kopiju ovršne isprave. A to što oni to ne žele, jer vjerojatno misle da je manja šteta ako se manje zna, to je drugi par rukava.
[/quote. Nadam se da ce nam se netko od vodstva udruge javiti.

Poslao sam službeni mail preko stranica Ingra d.d. pa ćemo odgovor saznati uskoro.

To je već trebala saznati Udruga ali ….

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

ali … udruga je već ostvarila zacrtane ciljeve.

Dugo sam u ovoj dionici te sam stvarno prije 2 godine namjeravao osnovati Udrugu preko koje bih dolazio do informacija i štitio sve dioničare od špekulacija, međutim pojavila se grupica koja je iskoristila povoljnu situaciju i ništa, kao da ne postoji nakon osnivanja.

Nadam se da se varam i da ćemo vidjeti njezine rezultate bez obzira na formalno članstvo?

Doći do istine nije tako teško kao što se želi prikazati jer uvijek ima načina….

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

New Report

Close