Sud donosi rjesenja. Tko je Fina da ne vjeruje sudu. Ona samo izvrsi nalog suda. Banke suto prije radile, kako uspjesno o tome se da pricati.
Ljubenko je izgubio i na Upravnom i na Viskom upravnom sudu…..
Možda ELEKTROMETAL?
Imao je neka potraživanja a sada je u stečaju pa to automatski dospjeva na naplatu?
samo polako, nevjerujem da ne nesto nerjesivo … ali dovoljno da se uhljebi u ingri malo zapitaju je li fer sto su u zadnjih 5 godina koliko nista ne rade potrošili 100 000 000 kn na plače…
Po meni je to posljednji protupravni način Međimurja Visokogradnje da napakosti Ingri. Oni to već godinama rade i gube sporove i ne odustaju. Njihova potraživanja su jedina tolike veličine da bi mogli napraviti blokadu. Ovo nije prvi slučaj u RH da FINA bez provjere uzme neku dokumentaciju i postupa po njoj a onda se ti žali i dokazuj nevinost. Boli ih đon, tamo ionako radi hrpa bespotrebnih uhljeba a i sama agencija je sama po sebi s obzirom koji posao obavlja bespotrebna. Sve što FINA radi mogle bi i već postojeće banke i to daleko urednije.
Pa nije FINA nadležna da tumači sudske presude nego da ih provodi ako se radi o ovrsi. Ako postoji sudsko rješenje treba ga provesti. Ne znam uopće o čemu se radi, al gdje bi stigli da izvrsni nadležan organ počne tumačiti i odredjivati koje će rješenje provesti, a koje neće?!
Ljubenko je izgubio i na Upravnom i na Viskom upravnom sudu…..
Možda ELEKTROMETAL?
Imao je neka potraživanja a sada je u stečaju pa to automatski dospjeva na naplatu?
Elektrometal je već nekoliko godina u stečaju, ako me sjećanje dobro sluzi. Ustvari, bio je predstecaj, a sad je otvoren stečaj.
Činjenica je da ovu upravu zaboli za dioničare jer da ih briga oni bi u priopćenju za burzu malo objasnili i zagladili stvar tako da dođe do što manjeg smanjenja vrijednosti firme tj. dionice… A zakonski su dužni štititi imovinu vlasnika (dioničara)… A oni misle da su tamo zbog sebe samih…
Ja mislim da je i njih malo iznenadilo. Rekose da cim saznaju nesto novo da ce poslati obavijest na burzu. Nakon ovoga vise nisam siguran da se ovakva situacija nece ponoviti. Trebali bi nekako napraviti popis svih sudskih procesa u koje su ukljuceni tako da se tocno zna i to bi ovaj put trebalo dodatno inzistirati na skupstini.
Pa nije bilo nikakvih informacija u izvještajima da postoji bilo kakav rizik nekakve naknadne naplate.
Baš ćemo vidjeti tko je to učinio.
Mislim da se ne radi o većem iznosu i cijena je pala daleko previše nego što je vrijednost blokade.
Koliko sam se raspitivao tebi netko može staviti blokadu na korištenje sredstava zbog zaštite potraživanja… Jel moguće (komentari)