Svi koje si naveo su sudjelovali u PSN-u.
U objavi INGRA-e izrijekom se navodi da ovaj ovršilac nije sudjelovao u PSN-u, a to samo znači da za vrijeme PSN-a a nit u zakonskom roku nakon PSN-a nije izjavljivao neka potraživanja.
Radi se dakle o nekom starom dugu koji možda nije ni u knjigama INGRA-e?
Ako je sudski provedena PSN onda je ovo totalni raspad pravnog sustava i totalna pravna nesigurnost u RH.
Za svu nastalu štetu u ovakvim slučajevima odgovara RH svojom imovinom!
10.-a kupnja je na 2,05 kuna…a taman je izgledalo da su stvari krenule na bolje
Ma to je samo kazaliste prije dobivanja peljeskog mosta sa kinezima…radi posljednje nabave jeftinih dionica…hav konvinjen da bas sad se to desi
Možda je prijavio svoja potraživanja, ali se nije potpisao u predstečajnoj, nego si je ostavio slobodan prostor. Ako se radi o nekom manjem iznosu, riješit će se uskoro.
Ingra se već drugi puta žalila na natječaju za Đakovo gdje je lokalni konzorcij usko povezan s lokalnom vla.ssti dobio posao . Tu je i taj ajmo reći nepotvrđeni mogući posao na Pelješkom mostu u konzorciju s većom kompanijom. Nekako sam dojma da je ovo tempirana situacija koja nije povoljna za Ingru u aktualnim tenderima.
Možda je prijavio svoja potraživanja, ali se nije potpisao u predstečajnoj, nego si je ostavio slobodan prostor. Ako se radi o nekom manjem iznosu, riješit će se uskoro.
Sudsko Rješenje o sklopljenoj PSN je ovršna isprava, pa ako nešto nije u PSN kako može biti ovršno?
Ovo je presedan – kome žeš vjerovati ako ne sudstvu?
Tko odgovara za rad sudstva – RH?
A možda su alžirci odustali od daljnjeg prolongiranja za gradnju bolnice pa se jednostavno naplatili preko bankovne garancije i puf blokada. Ingra bi do kraja mjeseca trebala izjaviti o tome jer ugovor o prolongiranju ističe ili je izgleda već istekao. Moguće da je to ili je u domaćem sudstvu nastala opet neka zbrka u tumačenjima zakona, ništa čudnog to se obično dešava kad se pravni sustav počne urušavati, sam sebe pokopa.
Ma jel netko kontaktirao Ingru odnose s javnošću?!! P. S. A odnosa sa javnošću kad nisu u stanju napisati tko i za koliko ih je netko blokirao…
Ingra ima stabilne prihode od Arene plus još ima veliku mogućnost naplate velikih izvanrednih prihoda.
Mislim da će brzo riješiti blokadu a onda dionica ode iznad 4.
Book je ovdje čak duplo veći od cijene dionice što je rijetkost kod ijednog građevinara!