Nitko ne spominje DIVIDENDU? ???? Haaaalo ? Ima kakvih vijesti o podjeli 71 mil kn ?
Nitko ne spominje DIVIDENDU? ???? Haaaalo ? Ima kakvih vijesti o podjeli 71 mil kn ?
Službeno ne , ali ja očekujem oko 250-350 kuna
Nemoj me zezati ! Na 37.000 kuna oni bi nam dali samo 300 kuna ? Je tu netko normalan ?????
Nemoj me zezati ! Na 37.000 kuna oni bi nam dali samo 300 kuna ? Je tu netko normalan ?????
[lol] [lol] ,
izvrti temu malo,,,,
btw dali su 150kn predujma
Dobro pa nemoj vikati odmah.
Jesi ti žensko ili muško, izgledaš mi kao žensko?
Pitanje je iz čiste radoznalosti.
Čemu veća dividenda, treba financirati projekte, kupuje se Mavrovo, ionako velika dividenda nije u interesu malima dugoročno gledano. ALi i ova mala će biti dobra , uvijek je kod Ingre objava do određenog datuma pravo na dividendu, i onda pumpanje cijene za iskoristiti to pravo. I to naravno u dva navrata, predujam i ostatak.[wink]
Pa šta bi ti koda ti je prošle godine bila puno veća.
Treba ulagati u razvoj a kroz razvoj cijena dionice raste, da se mene pita ja nebi uopće narednih par godina dijelio dividendu jer treba spreman ući u EU.
decki previše razglabanja i komentiranja. Svi su očekivali ovakvo izvješće. Ono je došlo i šta se dogodilo? Ništa. Neko je popušio više neko manje i da skratimo pricu i bodimo iskreni da bi nas 90 % izašlo samo da može van jer ovo još nebu tak dugo na 37000
Da vrijedi vrijedi ali tržište to ne vidi i bok. Šta sad pametovat.
Evo vidiš, i 4. dan u plusu, kao što sam ti i napisao, kakvom takvom, ali plusu, a index opet u minusu.
Zamisli sada da je promijena trenda, preko 40 000 , smo za čas.
I dalje kao i prošlih dana kupnje ima dovoljno , danas opet preko 35 000 preko 30 komada, a iskrcavanja nema, kao prije.
Izgleda obečavajuće, vidjet ćemo, no ako tržište bude u ovakvom stanju sve preko ovih porasta mic po mic bilo bi više nego odlično.
Usao sam u ovu dionicu na 35000 prosli tjedan jer je malo ovakvih dionica na nasem trzistu. Potencijal je ogroman a za mene bitni prihodi i neto profitna marza odlicni. Cisti dokaz sposobne uprave.
inače, da ne bi bilo da kudim stalno ingru jer kažem da trenutno ne vrijedi 60k, ali da ukoliko nastave radit kako rade će s godinama vrijedit i više evo jedan zanimljiv pokazatelj!
s obzirom da prema projekcijama dobiti do 2009e ugrubo bi to predstavljalo godišnji rast dobiti od 30% te s trenutnim izvješćem i izračunom PE dolazimo do PEG manji od 1 što bi predstavljalo podcijenjenu dionicu!
pozdrav!
inače, da ne bi bilo da kudim stalno ingru jer kažem da trenutno ne vrijedi 60k, ali da ukoliko nastave radit kako rade će s godinama vrijedit i više evo jedan zanimljiv pokazatelj!
s obzirom da prema projekcijama dobiti do 2009e ugrubo bi to predstavljalo godišnji rast dobiti od 30% te s trenutnim izvješćem i izračunom PE dolazimo do PEG manji od 1 što bi predstavljalo podcijenjenu dionicu!
pozdrav!
Wunder, opet me ljutiš.
Projekcije su bile u 5. mjesecu prošle godine. I to na temelju ugovorenih tada poslova koje je Ingra imala.
Lijepo piše na temi, ja osobno pitao na sastanku o dokapu.
U međuvremenu je ugovoreno novih poslova preko 1 milijarde kuna.
Dakle te projekcije, stari moj više ne vrijede.
Čekamo da izađu sa novima.
O Mavrovu da i ne govorimo.
plavi ništa nisam htio reć osim da ako si propustio priliku prodat je na 60k kad si mogo malo bi se mogao za to opet načekat!
a i btw napiso sam da je po trenutnim tržišno dostupnim saznanjima i podcjenjena u jednu ruku!
inače o ingri sve najbolje i budi sretan da je i nakon 5 000kn prije godinu i pol stabilna na ovim cijenama danas! [thumbsup]