A šta ste mislili da će gradit pelješki most i da cijena ide na 20 kn?
Ovo je realnost, nikakvi alžiri, vodovodi i mostovi.
Potop.
Opet sve smisljeno! Kinezi nece dobiti posao radi ingre. Ingra je s njima kao podizvodjac i radi njih nece dobit posao na mostu. Strabag ce ga dobit jer iza strabaga stoje mnogi u hrvatskoj politici. Tuzno jako tuzno. Sve je tako ocito ali niko nista nemoze!!!
blokirani računi INGRE
sad je sve jasno, prihodi od arene su nedostatni za toliko gladnih usta…….
– 33 000 000 kn na kamate
– 25 000 000 kn na plače
sutra se vidimo na 3.7…. u blokadi
Pa ja sam vam rekao kako se kod nas dobivaju veliki poslovi. Ne samo veliki nego svi poslovi.
Ingra nema političko zaleđe i od države neće nikad dobit ništa za radit a ima upravu kakvu ima koje ne može vani ništa dobit i uz to reputacija koju su imali je uništena. Cijena od 3-4-5 kuna će još dugo biti realnost.
Ovu upravu treba pod hitno mijenjati… Pa da oni nisu mogli malo po malo plaćati taj dug ili nešto nego su dozvolili još jednu blokadu računa… Ovo je stvarno nesposobna uprava…
Razocaran sam u Ingru! Jednostavno nemogu virovat da si jedna takva firma moze ovo dopustiti.. lose do boli..
“jedna takva firma” to je bila prije 25-30 godina, danas je to uz ovakvu upravu budući vijadukt.
Opi kako mu forumaši vole tepati je na vrhuncu cijene prodao dionica za oko 100 mi kuna i još ko zna koliko po jako visokim cijenama, uz plaću koju ima i broj dionica koje ima on je mogao sam sanirati ko zna koliko dugova a da ne bude ni gladan ni žedan, ne bi ništa izgubio jer bi mu cijena sadašnjih dionica bila znatno veća.
Mislite da njega boli briga za sve to skupa?
Jel netko našao obavijest na zagrebačkoj burzi…? Pa valjda su trebali napisati o kojem se iznosu radi…