Dali je moguće da ce Ingra upasti za peljeski most sa kinezima??? E to bi bilo svijetno na kraju tunela.
Što se mene osobno tiče Todi država može pokloniti još jedanput sve te firme za 1 kunu i opet bi propao kao i prvi puta jer je čovjek megalomanski pohlepnik i umišljeni nesposobnjaković. Dugogodišnji dioničari Agrokora tek treba da osjete što su pravi gubici kada se i ako ikad pokrene trgovanje Todexom. Za to vrijeme će dioničari Ingre već dobrano vratiti gubitke a oni koji su kupovali na ovim cijenama zadnjih godina postat će milijunaši. Moje čestitke svim onima koji su pronicljivo kupovali na razinama zadnjih godina jer tome je došao kraj. Do kraja godine se već penjemo na dvocifrene brojke. Samo pratite narednih tjedana! LP!
Napravio sam si screenshot ovog posta. Javim se na kraju godine.
[/quote]samo mi je potvrdio mjesto na ignore listi.
ovo ce vam na 3,xx vrlo skoro ,usko grlo takodjer..zivjeli ,nedajte se
Odluka o tome tko ce graditi peljeski most bi trebala biti do kraja ovog mjeseca. Barem je tako nadlezni minister najavio…
Iz Ingre su putem twittera javno rekli kako su (vjerojatno u sklopu nekog konzorcija) prijavljeni na natjecaj…
Nisu velike sanse, ali valja pratiti situaciju.
Možete napisati kad su pustili twet i što su točno napisali?
a para imaju ko salate jer ih guraju kineske banke koje kipe dolarima.
Da li tu ima mjesta i za Ingru i neke druge građevinske firme u hrvatskoj. Ima, zato su po meni kinezi sa "partnerima" favoriti.
misliš da je to nastavak one priče s Exim bankom, gdje je Mesić nešto kuhao?
http://www.seebiz.eu/mesic-i-cseba-dogovorili-exim-banka-ulagat-ce-u-hrvatsku-i-regiju/ar-78861/
Novi u top 10 !
Gospodin Barać Ante vlasnik nekoliko firmi u Dalmaciji (trgovina, usluge, prijevoz,…)
Meni je više zanimljivo kako to da nitko nije zavirio u tu kinesku ponudu pa pročitao tko su ti partneri, oni u ponudi moraju imati svoje ime i prezime, sjedište inače je ponuda nevažeća. Pa novinari jeste li Vi upravo plaćeni da istražujete takve informacije a ne da puštate medijske balone o kupnji Agrokorovih tvrtki od strane nekog imaginarnog konzorcija u kojem je i Atlantic a poslije takvog naslova Vas uprava Atlantica službeno demantira.
Znači informacije koje bi trebale biti vjerodostojne i istinite iz kineske ponude čitljive Vi ne iznosite nego se bavite neprovjerenim naklapanjima. Gdje je tu istraživačko novinarstvo? Ovo sve više liče na ogovaranja starih besposlenih baba sa placa.
novi u top 10 je nadokupio nekih 50 000 komada u zadnjih 6 mj….
VELIKA ISPOVIJEST JEDNOG OD NAJBOGATIJIH HRVATA: ZAŠTO SAM SE POVUKAO Juroslav Buljubašić prodao sve svoje tvrtke i postao dioničar globalnih divova..
E pa kad je tako, onda sam se i ja odlučio ponašati globalno! Prodao sam puno toga ili gotovo sve što sam imao – i sada sam u dionicama brojnih zvučnih i manje zvučnih svjetskih tvrtki, njih nekoliko desetaka, od Applea, Samsunga, Ingre i nadalje… I baš mi je dobro tako. Zašto da ja budem sam, na tom okrutnom tržištu, sa svojim tvrtkama, kao stopostotni vlasnik, zašto da se borim i primam udarce? Bolje je ovako, biti dioničar, a ne vlasnik…
Gospodin je u lipnju imao nekih 15 000 komada….
novi u top 10 je nadokupio nekih 50 000 komada u zadnjih 6 mj….
VELIKA ISPOVIJEST JEDNOG OD NAJBOGATIJIH HRVATA: ZAŠTO SAM SE POVUKAO Juroslav Buljubašić prodao sve svoje tvrtke i postao dioničar globalnih divova..
E pa kad je tako, onda sam se i ja odlučio ponašati globalno! Prodao sam puno toga ili gotovo sve što sam imao – i sada sam u dionicama brojnih zvučnih i manje zvučnih svjetskih tvrtki, njih nekoliko desetaka, od Applea, Samsunga, Ingre i nadalje… I baš mi je dobro tako. Zašto da ja budem sam, na tom okrutnom tržištu, sa svojim tvrtkama, kao stopostotni vlasnik, zašto da se borim i primam udarce? Bolje je ovako, biti dioničar, a ne vlasnik…
Gospodin je u lipnju imao nekih 15 000 komada….
Koja je poanta vašeg kvazi-citiranja teksta iznad linka kojeg ste postali (” i sada sam u dionicama brojnih zvučnih i manje zvučnih svjetskih tvrtki, njih nekoliko desetaka, od Applea, Samsunga, Ingre i nadalje…’), a evidentno je bilo kome tko otvori navedeni link da se u samom tekstu u Jutarnjem nigdje ne spominje Ingra? I uostalom, gdje vidite ime navedenog gospodina u Top10 dioničara? Čemu takve obmane?
Po svemu sudeći peljeski most ide kinezima. Sve ostalo bi bilo iznenadjenje s obzirom na visine ponuda. Kinezi ce sigurno htjeti imati lokalnog partnera. Isti takav primjer imamo i u Crnoj gori. Ima li Ingra sanse za takvo sto? Koliko ce dobri odnosi i veze trenutnog predsjdnika NO-a sa kinezima doprinijeti tome vidjeti cemo uskoro. U svakom slucaju Ingra je zainteresirana… Barem ako je vjerovati twitter objavi…