INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se mene osobno tiče Todi država može pokloniti još jedanput sve te firme za 1 kunu i opet bi propao kao i prvi puta jer je čovjek megalomanski pohlepnik i umišljeni nesposobnjaković. Dugogodišnji dioničari Agrokora tek treba da osjete što su pravi gubici kada se i ako ikad pokrene trgovanje Todexom. Za to vrijeme će dioničari Ingre već dobrano vratiti gubitke a oni koji su kupovali na ovim cijenama zadnjih godina postat će milijunaši. Moje čestitke svim onima koji su pronicljivo kupovali na razinama zadnjih godina jer tome je došao kraj. Do kraja godine se već penjemo na dvocifrene brojke. Samo pratite narednih tjedana! LP!

Napravio sam si screenshot ovog posta. Javim se na kraju godine.
[/quote]

Ovaj post je nadmašio čak i moj nickname

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Odluka o tome tko ce graditi peljeski most bi trebala biti do kraja ovog mjeseca. Barem je tako nadlezni minister najavio…

Iz Ingre su putem twittera javno rekli kako su (vjerojatno u sklopu nekog konzorcija) prijavljeni na natjecaj…

Nisu velike sanse, ali valja pratiti situaciju.

CRBC???

CRBC???

Ne!
“Procijenjena vrijednost radova od strane naručitelja Hrvatskih cesta je 1,756 milijardi kuna, a ponude daleko premašuju procijenjenu vrijednost.

Astaldi s partnerom ponudio je izvesti radove za 2,5 milijardi kuna bez PDV-a, Strabag za 2,6 milijardi bez PDV-a, a China Road and Bridge Corporation s partnerima za 2,08 milijardi kuna bez PDV-a.”

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

CRBC???

Vise na crbc.com

Najjeftiniji su Kinezi sa nekim…

@bananarama
Da nisu mozda s Ingrom ?

kojim partnerom? Zašto nema u zapisniku koje sve fime čine konzorcij? Ili je ovo sa Ingrom kao članom bila neistina?

Najjeftiniji su Kinezi sa nekim…

sve ponude su preko limita…

Ignore: KressoM, delux

Kolega se nada poslu sa pelješkim mostom, ne kuži da se takvi poslovi dobivaju preko politike i potplaćivanja.
Volioi bi i ja da ingra dobije ali do sad nikad ništa nije dobila pa neće ni sad.

Kaže kinezi i partneri?

Partneri su neke hrvatske firme. Sličan koncept kinezi koriste i u Crnoj Gori, tamo ta firma gradi auto-put.
Najvjerovatnije će na kraju i biti oni izabrani jer ne vidim da im netko drugi može konkurirati. Zarada im nije najbitnija nego širenje utjecaja a para imaju ko salate jer ih guraju kineske banke koje kipe dolarima.
Da li tu ima mjesta i za Ingru i neke druge građevinske firme u hrvatskoj. Ima, zato su po meni kinezi sa “partnerima” favoriti.

New Report

Close