INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Krajem ovog mjeseca ističe ugovor o prolongiranju završetka radova na alžirskoj bolnici a ovi još ništa ne javljaju da li se postigao novi dogovor. Hoće li oživjeti ova godinama uspavana “mumija”?
Čudno mi je da ovdje nitko od radnika ne daje otkaz kao na drugim građevinarima. Vjerovatno je razlog što se plaće redovito isplaćuju a ništa se godinama ne radi. Tko bi normalan napustio takvo radno mjesto. Koliko li je ovdje Holding zbrinuo svojih uhljeba da mi je barem približno znati? Poznato je da oni napuštaju radno mjesto samo u slučaju smrti ili što kasnijeg umirovljenja.

Ona sredstva koja su bila rezervirana u ovom zadnjem sporu na sudu, nisu prikazana u izvjescu za prosli kvartal? Jel netko zna jel moraju to prikazati u financijskom izvjescu, i ako moraju, kad se to prikazuje. Da li u kvartalu kad su se ta rezervirana sredstva oslobodila odnosno kad je bila presuda ili..?

Udruga bi trebala svoga clana u u nadzornom odboru INGR-e mijenjati svakih 6 mj. (ako su clanovi udruge zadovoljni njegovim zalaganjem, može ga se ponovo predložiti kao kandidata za sljedeći mandat u NO)

samo skupština može mijenjati clanove a ne udruga…

Kakve udruge…
Pa da ovo išta vrijedi ne bi izgubilo vrijednost sto puta pa sad je bio kao neki rast sa2,5 na 4,5 zadnje dvije godine.
Da se tu ima pisati o bilo čemu pametnom ne bi se pisalo o udrugama.
Ne uvaljujte novce u ovo, ja čekam da ako je moguće nešto malo još poraste i ajde bok

Ingra je postala ono cemu stremi svaki Hrvat. Iznajmljivac. Nista ne radim, a lova sjeda svaki mjesec na racun. Platim racune i ostane malo meni.

Ingra je postala ono cemu stremi svaki Hrvat. Iznajmljivac. Nista ne radim, a lova sjeda svaki mjesec na racun. Platim racune i ostane malo meni.

i tako laganini do penzije…a za dioničare im se živo fućka

Ignore: KressoM, delux

A što će biti kad počne “malo” raditi?? A “puno” ??

A što će biti kad počne "malo" raditi?? A "puno" ??

a zašto bi radili? rad je fuj…bolje je sjediti u foteljama i surfati internetom, pare za plaće i za troškove dolaze automatizmom i tako laganini do penzije

Ignore: KressoM, delux

Koliko godina čekamo da počne “malo” raditi? Nakon što sam i ja bio naivan i čekao to nekoliko godina skužio sam da čekam Godota. Malo proučiš tko je tamo na plaći i kolikoj i vidiš da oni uopće nemaju želje da bi nešto radili.

a zašto bi radili? rad je fuj…bolje je sjediti u foteljama i surfati internetom, pare za plaće i za troškove dolaze automatizmom i tako laganini do penzije
[/quote]

a zašto onda udruga ne reagira na takav poslovni (ne) uzlet?

Koliko godina čekamo da počne "malo" raditi? Nakon što sam i ja bio naivan i čekao to nekoliko godina skužio sam da čekam Godota. Malo proučiš tko je tamo na plaći i kolikoj i vidiš da oni uopće nemaju želje da bi nešto radili.
[/quote]malo po malo cete gubit zivce i prodavat…hbg to je proces,,dok ne nastupi usko grlo ,,znat cete sto je to kad se dogodi. (primjer igh)

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Koliko godina čekamo da počne "malo" raditi? Nakon što sam i ja bio naivan i čekao to nekoliko godina skužio sam da čekam Godota. Malo proučiš tko je tamo na plaći i kolikoj i vidiš da oni uopće nemaju želje da bi nešto radili.
[/quote]malo po malo cete gubit zivce i prodavat…hbg to je proces,,dok ne nastupi usko grlo ,,znat cete sto je to kad se dogodi. (primjer igh)
[/quote]

a kad se grlo suži onda će nastupiti udruga

New Report

Close