http://www.dkom.hr/upisnik/9?DatumZapr=&narucitelj=&zalitelj=&PredmetJn=&upisnikInt=&predmet=
Opet zalba na odluku za rekonstrukciju i izgradnju sustava odvodnje na području aglomeracije Đakovo…
Još 100 tisuća kuna naručitelju iz džepa ode na troškove suda, jer žalba će kao i prvi puta biti usvojena.
Eto tako se kod nas namještaju natječaji, i po 10 puta ako treba da bi na kraju dodijelili nekom rodijaku.
[/quote]
Malo niže stoji i žalba od 7.8.2017. za isti posao ali druga grupacija.
Zanima me taj dug iz Iraka.
Da li je to dug u kojem se spominje i Hidrogradnja, Sarajevo ili je to nesto novo.
Na Ingri ima kupaca…
naravno da ima kad su ove 4.5 kn ispod svake razine……. no mi smo pohlepni i nadamo se da ce opet nekada doći na 2.5 kn…..pa da ćemo jeftino nadokupiti….. no kako su se fondovi iskrcali mislim da nema ozbiljnih prodavatelja do 10 kn…. ovi sto sad prodaju nisu količinama većim od 5 000 komada….
Kad bi za par mjesdeci sjele ove pare iz Iraka onda bi mogli za pola toga novca kupiti one koji su njih htjeli prije par godina po 6 kuna. Dakle kupovina Đure po 10 kuna bi bila solidna odluka uprave, onda bi imali neku operativu za varenje brana, izgradnju elektrana, strojnu obradu i sl. Ideja je sasvim održiva, a posrnuli Đuro vapi za strateškim partnerom koji bi mu osigurao inozemne dalekoistočne poslove.
cijena je iovako stecajna i kud i kamo bolja kupnja od Djure oni cak ni duga nemaju pokrivenog a poslove rade sa minusom
snupy@
Kad bi mi ovdje imali “market maker-a” kao što ima Đuro cijena Ingre bi bila blizu 20 kuna. Nažalost mi ovdje imamo puno malih “market askera” koji se neumoljivo guraju na prodaju a jačeg kupca koji bi ih sistematski čistio – ni pod razno.
samo polako kad se sjetim VLEN na 5kn ili PVCM na 90kn netko ce uzeti kalkulator i zbrojiti 2 i 2 a sto se kupaca tice ja sam na ovim razinama kupio koliko sam htio sad i ako dojde nize cekam ju
Kad bi trebala biti odluka tko gradi peljeski most? Krajem 9-og mjeseca?
Hvala!
Vjerujte mi da do gradnje Pelješkog mosta i ako dođe doći će tek na proljeće 2018. Ne zaboravite u kojoj državi živite, ne zaboravite na žalbe i visoko “motivirano” sudstvo kojem treba 10-tak godina da razriješi pravne odnose oko neke “pasije kućice” a kamo li oko neke ovako skupe investicije.