INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

decki previše razglabanja i komentiranja. Svi su očekivali ovakvo izvješće. Ono je došlo i šta se dogodilo? Ništa. Neko je popušio više neko manje i da skratimo pricu i bodimo iskreni da bi nas 90 % izašlo samo da može van jer ovo još nebu tak dugo na 37000

Da vrijedi vrijedi ali tržište to ne vidi i bok. Šta sad pametovat.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

[color=blue]Ingra lani povećala neto dobit 82 posto[/color]

[color=black]Ostvareni operativni prihodi iznose 675,227 milijuna kuna, i bilježe porast od 100,70% u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-lani-povecala-neto-dobit-82-posto,11620.html

[color=blue]Porast operativnih prihoda preko 100%, operativne dobiti preko 122%[/color]

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=40701

decki previše razglabanja i komentiranja. Svi su očekivali ovakvo izvješće. Ono je došlo i šta se dogodilo? Ništa. Neko je popušio više neko manje i da skratimo pricu i bodimo iskreni da bi nas 90 % izašlo samo da može van jer ovo još nebu tak dugo na 37000 Da vrijedi vrijedi ali tržište to ne vidi i bok. Šta sad pametovat.

[color=blue]Dugoročno; zlatna koka.[/color]

sad ko ga hebe neka padne pa ćemo kupovat. Nikad se nisam nado da će ovo Hrvatska dat ovakvo bogatstvo. U svim zemljama se bogati na sirotinji jedanput ali što bi reko Mujo dvaput je dvaput

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Zašto bi palo, index je u minusu, a dionica u plusu 3. dan za redom, polako..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/437-08-INGR_poslovni_rezultati_2007.pdf

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

INGRa 2,15% u minusu !!!!!??????

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Evo na prodaji još 5 kom u komadu. Pa očito je da guraju dolje.
Imam scenario, takav da hoće nadokupiti još malo pa pustiti gore onda oko 10.04, iza Busha.
Tako je bilo i prošle godine.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ingra ostvarila rast operativnih prihoda od 100 posto i rast dobiti 122 posto
Business.hr
27.03.2008 10:10
Prema nerevidiranim poslovnim izvještajima u 2007. godini Ingra (INGR-R-A) je ostvarila ukupne prihode u iznosu od 722,039 milijuna kuna dok su rashodi dosegli 634,217 milijuna kuna. Dobit prije poreza iznosi 87,822 milijuna kuna, a dobit nakon oporezivanja 71,030 milijuna kuna.

Ostvareni operativni prihodi Ingre iznose 675,227 milijuna kuna što predstavlja porast od 100,70 posto. u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Operativna dobiti prije poreza također bilježi troznamenkastu vrijednost rasta i iznosi 122,43 posto.

Najznačajniji projekti koje Ingra navodi u izvješću o poslovnim rezultatima objavljenom na Zagrebačkoj burzi su prvi vlastiti investicijski projekt izgradnja stambeno-poslovnog objekta u Zagrebu, zatim izvođački infrastrukturni projekti u Alžiru, infrastrukturni cestovni projekti i trenutno najveći projekt koji Ingra provodi s partnerom TriGranitom, Arena Zagreb. Svi projekti vrjedniji su od 100 milijuna kuna.

Najznačajnija akvizicija Ingre je makedonska građevinska kompanija Mavrovo A.D., za koju su ishođeni svi uvjeti za objavu javne ponude i za koju u Ingri očekuju odobrenje makedonske regulatorne agencije.[thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Bravo za INGR-u !

A cijena dionice ?
To više ne gledam……..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Evo na prodaji još 5 kom u komadu. Pa očito je da guraju dolje.
Imam scenario, takav da hoće nadokupiti još malo pa pustiti gore onda oko 10.04, iza Busha.
Tako je bilo i prošle godine.

Von Braun zar je i prosle godine bio bush[huh]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Da mi je znat koji ovo pešo gura na asku doli….[angry] [angry] [angry]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

New Report

Close