INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dokle će ovi iz Alžira razmatrati te Ingrine ponude? Mislim da je došlo vrijeme da i otud dobijemo neke pozitivne vijesti o sklapanju nekog poslića ili posline.

@amarananab
Nema tko obavjestiti dionicare, svi su na godisnjem odmoru!

Ma to i je problem po pisanju mnogih, od arene najma i kamata 2036 dobit ćemo 1,2miljarde…pa di ću ja biti tada, sad trebamo rezultate…dobro je netko napisao i Opi ide mirovinu 2022…ha,ha

Bitni su novi poslovi i ubrzavanje te sređivanje starih…i točka…ovako po inerciji će to lagano gore i onda cca 2036 će biti cijena 10

Imam Ingru jer sam kupio po 10× većoj cijeni, te držim jer nemam što izgubiti ali ljudski nikom ne bih preporučio da kupuje dionice na našoj burzi na duže razdoblje, bilo koju pa tako i INGRU.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

@amarananab
Nema tko obavjestiti dionicare, svi su na godisnjem odmoru!

A godišnji traje još od 2008 godine do dan danas. Zato i smatram da je najbolje za dioničare da se firma svede na čisto knjigovodstveno postojanje bez radnika. To bi bila na godišnjoj razini ušteda od najmanje 10 milijuna kuna – dividenda blizu 1 kuna po dionici godišnje.

A od čega će uprava živiti i brati lagani novac? Mi dioničari smo izvisili kako god i po koliko god smo kupili. Nakon godina i godina dokupa došao sam na cca 4kn prosjeka. I što sad? Za tolike godine čekanja trebam sve prodati barem na 6,7 pa da budem na nekoj realnoj nuli a tek na 10 i da nešto zaradim. Previše troška i prevelike plaće u odnosu na to koliko zarade. Tu ode puno novca. No što mi mali možemo? Ni udruga nam nije nešto znatno poboljšala osim što je natjerala Opija da uloži i kupi onih 500t da tako i dalje ostane glavni i vedri i oblači za veliku mjesečnu plaću s malo pokrića. Ahhh, sve je to bezveze.

neće uvijek biti ovako.

Megido, vidim da svi mi polagano gubimo strpljenje…a imam osjećaj da kad bi prodao drugi dan bi objavili da grade svemirsku postaju na Marsu za biljon truljon dolara…ali isto tako sam siguran da će sve doći na svoje…poz

A od čega će uprava živiti i brati lagani novac? Mi dioničari smo izvisili kako god i po koliko god smo kupili. Nakon godina i godina dokupa došao sam na cca 4kn prosjeka. I što sad? Za tolike godine čekanja trebam sve prodati barem na 6,7 pa da budem na nekoj realnoj nuli a tek na 10 i da nešto zaradim. Previše troška i prevelike plaće u odnosu na to koliko zarade. Tu ode puno novca. No što mi mali možemo? Ni udruga nam nije nešto znatno poboljšala osim što je natjerala Opija da uloži i kupi onih 500t da tako i dalje ostane glavni i vedri i oblači za veliku mjesečnu plaću s malo pokrića. Ahhh, sve je to bezveze.

u realnosti možemo malo i puno…

2018 – je bitna skupština…. biraju se članovi nadzornog odbora

http://www.dkom.hr/upisnik/9?DatumZapr=&narucitelj=&zalitelj=&PredmetJn=&upisnikInt=&predmet=

Opet zalba na odluku za rekonstrukciju i izgradnju sustava odvodnje na području aglomeracije Đakovo…

Imaju i pravo ako nećemo mi raditi, neće nitko 💪

http://www.dkom.hr/upisnik/9?DatumZapr=&narucitelj=&zalitelj=&PredmetJn=&upisnikInt=&predmet=

Opet zalba na odluku za rekonstrukciju i izgradnju sustava odvodnje na području aglomeracije Đakovo…

Još 100 tisuća kuna naručitelju iz džepa ode na troškove suda, jer žalba će kao i prvi puta biti usvojena.
Eto tako se kod nas namještaju natječaji, i po 10 puta ako treba da bi na kraju dodijelili nekom rodijaku.

New Report

Close