INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeeeeeeee, danas rasturamo)))))

ajde dobro, vise bi ludio da jos uvijek imam dlkv.ovako mi je ipak lakse

bitno je da nam ovaj od 519kn cuva ledja 🙂

poštovani kolege dioničari na ovoj našoj ljepoj ingri nekada su cvjetale ruže također i posao ali također mislim da je ovo najmanja cjena za ovu godinu jer su razno razni pregovori u tjeku koliko sam imformiran iz krugova bliskog istoka te također nemojte shvatit da je ovo nagovor na kupnju ni prodaju ali vjerujte u sebe i tako djelujte za neke će biti prekasni ljep pozdrav stari novi dioničar

Realizacija bolničkog centra u Alžiru dosegla je 21% od ukupno ugovorenog iznosa. Radovi temeljenja su gotovi dok stupanj izvršenosti radova izvođenja konstrukcije iznosi 98%. Završeni su armirano betonski radovi, zidarski radovi, radovi na podnim glazurama, a u tijeku su obrtnički, elektro-instalaterski, hidroizolacijski radovi, radovi vodovoda i odvodnje, radovi na polaganju ventilacijskih kanala i polaganje cijevnog razvoda strojarskih instalacija. Investitor je izdao potvrdu kojom je listopad 2017. definiran kao novi rok izvršenja radova, a na temelju čega su izvršeni prolongati garancija za povrat avansa i dobro izvršenje posla. U tijeku su pregovori za intenziviranje dinamike izvođenja radova te definiranje novog roka izvršenja i ostalih ugovornih uvjeta.

samo ja dokupljujem 4.80 i 4,65 ))))))

Nije mi jasno tko prodaje po 4 kune kad je mjesecima na 4.5-5 kn, a nije došla loša vijest. Koje je ovo sm..e od burze.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

apolon1212,
obzirom na promet, te svoje želje možete si sami i ispunjavati

Ingra je špekulantska dionica, s obzirom na TK , te da se ništa posebno ne događa, ima veliku likvidnost. Tu likvidnost stvaraju ti špekulanti a cijena te lokvidnosti su ti padovi cijene kada se rasprodaje samo da se pretrči u drugu dionicu. Ovdje se treba naučiti živjeti s takvim hirovima koji su veći nego drugdje.

nemoguće da da ingra i Opi ništa ne rade po pitanju novih ugovora….. nije on pao s marsa….. Arena se dobila na znjanje i sposobnost a ne na dizalice i bagere…..

ko zna možda bude neki trass…

Ingra špekulantska dionica?
Da bi špekulativno zaradili 10% morate čekati godinu dana izvrsne rezultate, s tim da ako imate veći broj dionica srušit ćete cijenu pa ćete poništiti rast koji traje 3,5 sata.
IGH je tri put bolja dionica jer ima veći i stabilni rast kad krene koji ponekda traje par dana a ne sati i sa tim da tamo nema kloshara koji ako ste primjetili neki dan dignu cijenu 5% sa 400 kuna.

nemoguće da da ingra i Opi ništa ne rade po pitanju novih ugovora….. nije on pao s marsa….. Arena se dobila na znjanje i sposobnost a ne na dizalice i bagere…..

ko zna možda bude neki trass…

Grupa aktivno sudjeluje na natječajima, a trenutno se kod alžirskih investitora nalazi na razmatranju nekoliko Ingrinih ponuda za izvođenje radova projektiranja, isporuke i montaže hidromehaničke opreme na branama.

New Report

Close