pa nije puno pala, Viadukt je pao 95%
evo prijedlog posao za Ingru most Brač-Hvar-Korčula:))
istina,nama ne moguuzeti posao(Ciovo) kad ga neznamo ni dobiti))
A gdje bi cijena bila kad bi se dobio neki veliki posao?
Neki bi kupovali ispod 4 i da se dobije posao od parsto miliona?
Pa na bilo kakvu objavu cijena će ići preko 5 kao kroz sir.
Zato pametno, u prvom kvartalu je ostvareno dobiti dovoljno za cijelu godinu, a svaka kuna dobiti dalje je samo dobar bonus!
A zašto je cijena pala sa skoro 5 na ispod 4?
Vidukt je danas rastao, ingra je opet pala.
Ovo je uvjerljivo najlošija dionica u kojoj su mi nažalost zarobljeni novci.
@twrr
Strpljenja, “odrobiti” ce se novci… ali do tada ce mnogima “sas iz guze rasti”!
Najveću grešku sam napravio prešavši iz IGH u ingru, na igh-u se može na valovima nešto i zaraditi ali ovo je bože sačuvaj, dionica po cijeni žvaka.
@twrr
Je, je kao zvaka, ali nije uvijek bila!!!! Ima onih kojima je to i puuuuno vise od zvake, al¨ su dobro pozvakali!
Tu su izmjenile garniture i garniture od kad sam ja na forumu koje su pisale ide to 100 tisuća prije 10 godine pa ide na 100kn pa ide na 6 danas.
Za vrijeme zadnjeg rasta prije mjesec dana sam pisao da ne ulazite jer nije prvi put da skoči 20% a za tjedan dana je manja od početne cijene.
I ako skoči ikad na 6 za mjesec dana vidimo se opet na 4.
Više vjerujem da će se viadukt spasiti i vratiti na neke normalne razine nego da će ingra na 6 kuna biti duže od 2 sata.
Samo jedan dobar posao od nekoliko stotina miliona kuna i ova dionica ide na 6k instant.
Dali ce taj posao doci mozda da, mozda ne, ali cinjenica je da ne trebaju nista raditi i oni su u plusu.
Koliko firmi izlistirani na burzi moze sebi priustiti da ne rade nista i zaraduju?
Evo Viadukt je imao posla pa su bankrotirali, nekad je bolje nista ne raditi nego raditi pod svaku cijenu, tako kad Ingra dobije veliki posao onda ce oni na tom poslu i zaraditi za razliku od nekih gradevinski firmi koji imaju +/- 30% u istom danu.
Dionicari građevinske Ingre godinama “zapomažu”, samo da ugovore jedan veci posao, naravno da ne misle na opet nekakve “pokose”. Nevjerojatno da građevinska firma ne moze bas nista ugovoriti i odraditi a svi dobro zive. Pitam se do kuda bi potegnula dionica da se ugovori posao kao sto npr. Hidra ima preko 500 milijuna kuna.