INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja uletio kao bud… u kredit na 5,10 kn ono neki dan kad je bio optimizam i kad se činilo da konačno kreće prema gore jačim tempom .

ja po 4,87 🙂

Mene jedino ovdje tješi Igorova kupnja na 3,50 jer predpostavljam da je već tada "lisac" procijenio da će dogovor u Alžiru oko novog roka izvršenja biti postignut. Čak se šuškalo i oko proširenja ugovora na dodatno krilo bolnice.

oko 3,50 kn bi se mogla stabilizirati cijena

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ljudi moji pa nemoj bacat novac u ovu dionicu, kad i ako ikad krene rađe zaradite 20-30% nego da imate blokirane novce.
Pogledajte graf cijene zadnih par godina. Više puta je cijena išla na 5,xx pa se vraćala na 3-4 kune.
Pa čak i da nešto skoči cijena to nećete moći realizirat jer ćete srušit cijenu na vrlo malom prometu.

zorangutan@
Ispod 4 ide sigurno jer ovaj što je digao kredit se mora iskrcati i polako kipa, a kupaca nema j normalno da će na kraju morati opaliti duboko po bidu.

A na ovako plitkom tržištu se dobro zna tko je i koliko u marginu i kada mora prodati. Na kraju znaju mu i imovno stanje, primanja, koliki mu je minus na tekućem, koji bicikli vozi, koliko ima djece, da li je bio na moru, jel vozi romobil i što je jutros jeo za doručak. Tako to ovdje funkcionira i treba to iskoristiti dok se može.

Koji margini, tko još normalan diže margin za ovu prevaru od burze???

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Koji margini, tko još normalan diže margin za ovu prevaru od burze???

Reci to ovim novima gore!

Vidim da je kolega amarananab vjerojatno prodao po 4,2 pa se sad nada da će dokupiti niže.
A mogao bi ulaziti uskoro nazad i na preko 5 jer razloga za pad tu nema, a uskoro će vjerojatno opet jedno dobro izvješće.
Danas su drhtavci srušili Ingr i Dlkv zbog Vdkt-a, a i tamo bi se mogli vraćati po nekoliko puta višim cijenama ako mu država da ono što mu duguje.

Vidim da je kolega amarananab vjerojatno prodao po 4,2 pa se sad nada da će dokupiti niže.
A mogao bi ulaziti uskoro nazad i na preko 5 jer razloga za pad tu nema, a uskoro će vjerojatno opet jedno dobro izvješće.
Danas su drhtavci srušili Ingr i Dlkv zbog Vdkt-a, a i tamo bi se mogli vraćati po nekoliko puta višim cijenama ako mu država da ono što mu duguje.

Realno gledano za Ingr-u stvarno nema razloga za pad osim sto se investitori prepadnu pa pocmu rasprodavati. Jedan proda 10 tisuca kuna a svi ostali ko ovce za njim.
Valjda je ovo jedina firma u Hrvatskoj koja nebi propala da ne radi nista 20 god.
Znaci, svi zaposlenici i uprava, da uopce ne rade nista 20 god uspjesno bi primali place i vracali svoje kredite, a najsmjesnije od svga jos bi ostali u plusu.
I onda ova diona u jednom danu padne skoro 8%.

Samo neka si osiguraju neki dobar posao i oni ce se vinuti do 6 kuna u jednom danu, a ako osiguraju veci posao, mogli bi oni ici puno puno vise.

A što će predsjednik te divne udruge malih dionićara INGRE dobivati od INGRE u đep da bi pjevao njihovu pjesmu…mora da on to radi jer je dobri samaritanac ..ili će ucjenivat Ingru sa kolićinom naših glasova koje drži u svojoj šaci nebi li dobio od ingre finoga keša ..ja ne vjerujem u takve priće sve je to manipulacija da se dogrebe novaca…nitko to ne radi za badava nemojmo zaboraviti 1000 slićnih primjera u divnoj nam državi..oće oni naše glasove za vlastiti interes..nećemo mi mali dionićari tu ništa dobiti niti se što može dobiti..eto to je moje mišljenje..

.ps imam ingre više nego većina ovdje ali ja im nebi potpisao …ni mrtav….
oće oni iz udruge malih dionićara INGRE naše glasove za vlastiti boljitak
nista nama nebu bolje samo predsjednku udruge malih dionicara INGRE bude se naglo popravila financijska situacija..zvali su oni mene privatno doma i nagovarali preko pola sata da im potpišem ne znam od kud im moj privatni mobitel.. ali kad sam malo više poprićao sa njima vidim ja nemaju oni pojima što hoće niti planova niti ista jedino što sigurno hoce to su naši glasovi isto kao inaši politićari..toliko su me nagovarali da je vec bilo previše ocito što su im prave namjere ali znam ja dobro nanjušiti muljatore koji se hoce okoristiti drugima…

…. kažu po Šibeniku da predsjednik udruge vozi novog BMW….

zvali su i mene na mob… nisam vidio ništa u tome loše….. naprotiv su rekli da je teško predvidjeti što će se događati u naredni period s obzirom da nema novih poslova na vidiku….

Bježite van, vidi Vijadukt!

@lojtra, jel to nagovor na prodaju dok stojite na kupnji?

nije sve tako crno

New Report

Close