U ovoj dionici sam jako dugo i tu nema rasta što god a piše ovaj ili onaj, tu treba smanjit broj dionica.
Jel vi kužite da su dobre vijesti digle dionicu na par dana za mizeran postotak i sad opet sve se vraća na početak.
A što bi se desilo da netko ozbiljnije želi izaći van?
40 kuna vam ni unuci neće dočekat.
Samo nek bude i 50 kuna ali
https://www.mojedionice.com/trg/IzvPovijestCijena.aspx?sifSim=INGR-R-A
Ja na ovom vidim da opet može na 2,5 kune a i na 5,5.
Jedno i drugo meni ništa bitno ne znači.
Ima li iz Udruge kakvih najava? Osnovala se Udruga malih dionicara, na kraju od udruge nikakve koristi… Niti je transparentnost povecana niti se promjene u kompaniji dogadjaju. Dobili smo Dan investitora na poklon i to je to. Osobno sam ocekivao konkretne prijedloge i zesci pritisak na Upravu da se trgne!
Da, da se trgne iz letargije i samog kukanja u stilu svi su protiv nas. Na kraju krajeva imamo i svog predstavnika u NO, ali ni od toga nismo vidjeli nikakv benefit. Pod benefit mislim barem povecanje transparentnosti, zatim jasan plan razvoja kompanije i sl.
Sve u svemu kako se borimo nismo bolje ni zasluzili!
izgleda da benefit ima jedino novi član NO
Ima li iz Udruge kakvih najava? Osnovala se Udruga malih dionicara, na kraju od udruge nikakve koristi… Niti je transparentnost povecana niti se promjene u kompaniji dogadjaju. Dobili smo Dan investitora na poklon i to je to. Osobno sam ocekivao konkretne prijedloge i zesci pritisak na Upravu da se trgne!
Da, da se trgne iz letargije i samog kukanja u stilu svi su protiv nas. Na kraju krajeva imamo i svog predstavnika u NO, ali ni od toga nismo vidjeli nikakv benefit. Pod benefit mislim barem povecanje transparentnosti, zatim jasan plan razvoja kompanije i sl.
Sve u svemu kako se borimo nismo bolje ni zasluzili!
Jeste se vi učlanili u udrugu, ?
Na prezentaciji je javno rečeno da udruga ne smije imati povlaštene informacije u odnosu na ostale dioničare….
Uprava se poprilično ponaša samovoljno i dok su na vlasti teško im se može što učiniti… ako je udruga najavila da ima 20% a opi još 20% pitanje je gdje je 60% ….. oni se ne bi htjeli miješati…. oni bi da netko umjesto njih radi….
mi bi najradije da to odradi netko umjesto nas….. tako je to u hr…. dižemo buku zbok kilometra mora sa slovencima i što ce konseonari zauzeti desetke kilometra plaža to se provuklo ispod radara….
Udruga formalno postoji ali koliko joj je u interesu djelovati pokazuje svojom aktivnosti u privlačenja članstva. Pogledajte tj. proguglajte malo što rade ljudi u udruzi malih dioničara Valamara. koji trud i angažman a sve bez privilegija članstva u nadzornom odboru. A rekao bih da je Valamar uređenija i transparentnija tvrtka od Ingre i da se ima na čemu raditi. Moj pogled izvana daje mi naslutiti da je osnivanje ovakve udruge i dobijanjem mjesta u NO, zabijen čavao lijes konstruktivnog djelovanja malih dioničara. Naravno možda nisam u pravu pa me udrugaši demantiraju ali da su imali namjeru djelovati zar bi im ovo bio sadržaj kojim će privući članstvo
Pogledajte stranice spomenute udruge Valamarovih malih dioničara
http://www.udruga-dionicara-valamar.com.hr/
A što će predsjednik te divne udruge malih dionićara INGRE dobivati od INGRE u đep da bi pjevao njihovu pjesmu…mora da on to radi jer je dobri samaritanac ..ili će ucjenivat Ingru sa kolićinom naših glasova koje drži u svojoj šaci nebi li dobio od ingre finoga keša ..ja ne vjerujem u takve priće sve je to manipulacija da se dogrebe novaca…nitko to ne radi za badava nemojmo zaboraviti 1000 slićnih primjera u divnoj nam državi..oće oni naše glasove za vlastiti interes..nećemo mi mali dionićari tu ništa dobiti niti se što može dobiti..eto to je moje mišljenje..
.ps imam ingre više nego većina ovdje ali ja im nebi potpisao …ni mrtav….
oće oni iz udruge malih dionićara INGRE naše glasove za vlastiti boljitak
nista nama nebu bolje samo predsjednku udruge malih dionicara INGRE bude se naglo popravila financijska situacija..zvali su oni mene privatno doma i nagovarali preko pola sata da im potpišem ne znam od kud im moj privatni mobitel.. ali kad sam malo više poprićao sa njima vidim ja nemaju oni pojima što hoće niti planova niti ista jedino što sigurno hoce to su naši glasovi isto kao inaši politićari..toliko su me nagovarali da je vec bilo previše ocito što su im prave namjere ali znam ja dobro nanjušiti muljatore koji se hoce okoristiti drugima…
Dobro su danas srušili građevinare i to sve, a najviše INGR.
Vidjet ćemo dokle će uspijevati to.
Ako izađu dobra izvješća, biti će opet svega.
” Investitor je izdao potvrdu kojom je listopad 2017. definiran kao
novi rok izvršenja radova, a na temelju čega su izvršeni prolongati garancija za povrat
avansa i dobro izvršenje posla. U tijeku su pregovori za intenziviranje dinamike
izvođenja radova te definiranje novog roka izvršenja i ostalih ugovornih uvjeta.”
Hoće li se Alžirci ikada liječiti u ovoj bolnici? Pitanje svih pitanja?
Mene jedino ovdje tješi Igorova kupnja na 3,50 jer predpostavljam da je već tada “lisac” procijenio da će dogovor u Alžiru oko novog roka izvršenja biti postignut. Čak se šuškalo i oko proširenja ugovora na dodatno krilo bolnice.