INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Postoji li ikakav zakonski rok do kada se ovi iz Djakovackog vodovoda moraju oglasiti da li se natjecaj ponistava ili konzorciji u kojem je Ingra dobija posao vrijedan cca. 100M KN? Zanimljivo je hoce li koalicija na drzavnoj razini imati utjecaja na ovo… Usput, koliki je Ingrin udio u ovih 100 M KN?

Moguže da se trebalo čekati završetak lokalnih izbora.
Konstituiranje i sl……

Postoji li ikakav zakonski rok do kada se ovi iz Djakovackog vodovoda moraju oglasiti da li se natjecaj ponistava ili konzorciji u kojem je Ingra dobija posao vrijedan cca. 100M KN? Zanimljivo je hoce li koalicija na drzavnoj razini imati utjecaja na ovo… Usput, koliki je Ingrin udio u ovih 100 M KN?

Moguže da se trebalo čekati završetak lokalnih izbora.
Konstituiranje i sl……
[/quote]

a mozda je to bila samo izborni trik…

Molim ako ima netko da je član udruge malih dioničara Ingre da mi odgovori što kao mali dioničar dobijam članstvom. Nekako mi je besmisleno samo tako davati nekome glasačka prava bez da znam što ti ljudi zapravo rade, koji su im ciljevi, imaju li kakav plan, program ..?
Ovako mi izgleda da je jedini razlog osnivanja udruge stjecanje glasačkih prava tuđim dionicama.

Di su nestale dionice do 10kn 47 000 kom

tko je krenuo danas napucavati ingru, udruga ili…?

Ignore: KressoM, delux

Polako se otkriva skriveni potencijal ove firme. A iskreno rečeno nema se na ZSE-u više u nešto ni ulagati, pogotovo nakon piramidalne šeme Todexa gdje su doslovno isparile milijarde kuna kapitala sa ZSE-a. Dobro smo još uvijek i na životu kakve su se sve prevare odigravale zadnja 2 desetljeća.

Polako se otkriva skriveni potencijal ove firme.

ma da, a koji su to?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ma dajte ljudi dok ovdje promet ne bude kao sad ukupni na Zse neče biti ništa od ozbiljnog rasta

Molim ako ima netko da je član udruge malih dioničara Ingre da mi odgovori što kao mali dioničar dobijam članstvom. Nekako mi je besmisleno samo tako davati nekome glasačka prava bez da znam što ti ljudi zapravo rade, koji su im ciljevi, imaju li kakav plan, program ..?
Ovako mi izgleda da je jedini razlog osnivanja udruge stjecanje glasačkih prava tuđim dionicama.

Trebalo bi malo čitati bolje neke stvari …

– pristupom udruzi se ne daju glasačka prava udruzi već samo učlanjuje u udrugu.
– punomoć se može dati jednokratno za samo određenu skupštinu
– na kavi iza prezentacije vodstvo udruge reklo da su prvi među jednacima i da nemaju namjeru raditi revoluciju ali u koliko bude potrebno da će znati kako braniti interese malih dioničara…
– bitno je da se sto više ljudi učlani u udrugu i da udruga ima kontakte od što više malih dioničara mailovi ili mobiteli….

kolega, a gdje ste pročitali da se članstvom u udruzi daju glasačka prava udruzi?
Da li ste poslali upit udruzi o svemu što vas zanima?

Trebalo bi malo čitati bolje neke stvari …

– pristupom udruzi se ne daju glasačka prava udruzi već samo učlanjuje u udrugu.
– punomoć se može dati jednokratno za samo određenu skupštinu
– na kavi iza prezentacije vodstvo udruge reklo da su prvi među jednacima i da nemaju namjeru raditi revoluciju ali u koliko bude potrebno da će znati kako braniti interese malih dioničara…
– bitno je da se sto više ljudi učlani u udrugu i da udruga ima kontakte od što više malih dioničara mailovi ili mobiteli….
[/quote]

Da to sve zvuči nevino i čisto. Moje dionice se ipak može samo otkupiti po mom targetu

Ne znam zašto ste se propeli a očito mi nitko ne želi odgovoriti. Samim članstvom ne daju se glasačka prava ali je prirodno da je to cilj udruživanja. Moje je potanje sasvim u redu, što konkretno dobija mali dioničar članstvom. Plan i ciljevi udruge, na stranicama ništa nema pa pitam ovdje one koji nešto znaju.

New Report

Close