INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Više ne prolazi špekulativno rušenje cijene ove iznimno podcijenjene dionice. Svi koji se žele riješiti svojih bezvrijednih papirića zamoljeni su ovim putem da se postave ispod 5 kuna. Do kraja tjedna će unovčiti svoje bezvrijedne papire i onda mogu mirne duše na godišnji odmor. Jedino je problem što će nakon završetka ljetnog godišnjeg cijena biti oko 10 kunića. Pa ako Vam se isplati ljetovati od novca prodanih Ingrinih dionica samo izvolite – market čeka nestrpljive. LP!
A što se tiče Todexa – ZSE će se morati prilagoditi i bez njega inače mogu ključ u bravu!

Vrijedi koliko je netko spreman platiti. A sve je više onih koji su spremni. Vrijedi li DDJH 35-40, IGH 220-250?

naravno da ne vrijede te novce, zapravo niti 50% sadašnje cijene! za očekivati je da će Mr. market to svesti na realne vrijednosti, tim više što je na ZSE sentiment sve negativniji, pogotovo zbog produženja obustave trgovanja todex dionicama! za očekivati je zato da će taj negativan sentiment ostati bar do kraja 7. mjeseca, a to onda vjerojatno znači i do kraja ljeta jer znamo da se ljeti ovdje gotovo ni ne trguje…
e pa koliko u takvim okolnostima ima smisla špekulativno dizanje cijene ingre, zaključi sam…
[/quote]
Kolega imam ingru i Ledo ali govoriti da će ova dionica na 10kn a Ledo na 0 je nezbiljno.
U ovoj dionici sam jako dugo i na 10 može jedino ako počnu ulazit fondovi što se neće desit ili se smanji broj dionica što se isto neće desit uskoro.

Prvi korak uprave ka oživljavanju ove dionice bi trebao biti skori povratak iz redovnog u službeno tržište čime će tvrtka postati transparentnija i a samim tim i privlačnija ulagateljima.

Ma ne bi bilo smisla da se uvrštava opet u službeno tržište jer su troškovi toga valjda jako visoki, zato se i izašlo iz njega.

Dobar rast u ova dva dana, svaka čast, ostalim građevinarima se nikako ne da gore.

Tko je vlasnik arene ? Arena dvorane ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Tko je vlasnik arene ? Arena dvorane ?

Ingra

nije sve tako crno

Koliki je postotak dionicara ingre u plusu sto mislite? Ima li 2% takvih? Isplati li se drugoj strani prodavati na ovim razinama? Moram priznati da mi nije jasno kako netko moze prodati po 4.60 ako je u istom satu bila na 4.90.. kome se to isplati

Mislim da sam jedini u +…ali samo zato sto sam vrlo mlad i nisam imao novaca da bi kupovao prije krize 🙂

I ja sam u plusu. Zbog minusa na todexu cekam da ovo dode na 50 kn kako bi ukupno bio u plusu. Ko zna….

Mislim da sam jedini u +…ali samo zato sto sam vrlo mlad i nisam imao novaca da bi kupovao prije krize 🙂

ima nas u + dosta…. prošle godine je fond iskrcao 500 000 komada po 2.50 tako da ta količina lijepo cirkulira po burzi….

moj prosjek 2.66

Zorane pitam nekoga tko zna, ima uvid u knjigu dioničara. U top 10 nisu vidljivi. Pretpostavljam da ih nema a mogući ulazak fondova mogao bi biti preloman trenutak.
Ingra je posljednih godina postala pojam za luzersku dionicu i to je krimen koji se plaća.
Odabir kvalitetnog revizora i transparentnost dobar je put da se to popravi. Prilika je ova upriličena prezentacija na poziv malih dioničara.

mislim da fondovi neće još dugo u ovu dionicu, barem do 2020 dok ne bude neka prilika za dividendu…. također Opi ratuje s fondovima i optužuje ih za namjerno rušenje cijena još tamo 2009-10 ..

Neznam kako bi fondovi mogli opravdati ulaganje ako je jedan fond 2016 prodao dionice uz gubitak od 100 000 000 kn naših penzija da drugi vidu tu potencijal rasta…

nitko sretniji od mene da raste na 10 kn s obzirom na ulaz od 2.66 kn…. ali treba bit realan….

Zorane pitam nekoga tko zna, ima uvid u knjigu dioničara. U top 10 nisu vidljivi. Pretpostavljam da ih nema a mogući ulazak fondova mogao bi biti preloman trenutak.
Ingra je posljednih godina postala pojam za luzersku dionicu i to je krimen koji se plaća.
Odabir kvalitetnog revizora i transparentnost dobar je put da se to popravi. Prilika je ova upriličena prezentacija na poziv malih dioničara.

mislim da fondovi neće još dugo u ovu dionicu, barem do 2020 dok ne bude neka prilika za dividendu…. također Opi ratuje s fondovima i optužuje ih za namjerno rušenje cijena još tamo 2009-10 ..

Neznam kako bi fondovi mogli opravdati ulaganje ako je jedan fond 2016 prodao dionice uz gubitak od 100 000 000 kn naših penzija da drugi vidu tu potencijal rasta…

nitko sretniji od mene da raste na 10 kn s obzirom na ulaz od 2.66 kn…. ali treba bit realan….
[/quote]
Sta ce iza 2020 krenit s dividendom? Odakle vam taj podatak?

New Report

Close