INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko vidim rezervacije iz spora sa Međimurjem nisu pripisane u ovom izvješću. Dakle bit će u polugodišnjem jer odluka suda je donešena u 4 mjesecu a to je drugi kvartal. Ovo kvartalno je bomba a polugodišnje bi trebalo biti hidrogenska. Ugodan vikend i praznik Nerada.

Jedino INGRA valja na ZSE, već dugo govorim ali veliki broj dionica će spriječiti rast. Šteta što sam odustao od burze jel mi se gadi kad znam neke bjednike koji se bave ovim poslom, ali mišljenja sam da tko kupi po ovim cijenama može nešto zaraditi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Još ako Prgomet postane gradonačelnik eto nove dječje bolnice u Novom Zagrebu!
A tko ima reference – INGRA.
Bit će posla.

mislim da obda budu to gradile firme iz hdz lobija…. igh …

Kako vise posla imaju povecava se i broj zaposlenika, odlicno… sad se ceka odluka Đakovackog vodovoda, pa Peljeski most…

Za Peljeski most je dosta zanimljivo kako se Ingra ne spominje ni u jednom clanku po portalima nego pisu da je Viadukt jedina hrvatska firma koja sudjeluje u najtecaju. Bilo bi dobro da se novinari malo bolje informiraju kad pisu clanke. Ingra je javno objavila da sudjeluje za Peljeski most…

Nakon ovakvog FI-ja izgleda da cemo im sve lose oprostiti! Jeli moguce da ce napokon ovo krenuti prema gore (u svim segmentima) trajnom uzlaznom putanjom?! Kako se ono kaze, strpljen – spasen! I da, ajmo napokon novinari poslovnog kod Igora u ured da vidimo sto on ima za reci… Lukavo je kupio onaj paketic dionica…

Nakon ovakvog FI-ja izgleda da cemo im sve lose oprostiti! Jeli moguce da ce napokon ovo krenuti prema gore (u svim segmentima) trajnom uzlaznom putanjom?! Kako se ono kaze, strpljen – spasen! I da, ajmo napokon novinari poslovnog kod Igora u ured da vidimo sto on ima za reci… Lukavo je kupio onaj paketic dionica…

nakon jako loše 2016 dolazi dobar 1/2017….. Očito je sad je Opi znao kada će doći uplate za odrađene radove …..

vidjet ce mo u utorak kako ce burza odreagirati….

Na kvartalu tako izvsrno izvjesce, pa ovo je super, nevideno… Ajmo sad malo usporedivati Ingru s ostalim gradevinskim firmama. Mislim da je bilo dosta i predugo “pljuvanja” po Ingri! U Q2 je izvjesno jos bolje FI jer treba pristici puno “svjezeg” novca od zavrsenih radova…

Neto financijski dug na dan 31.03.2017. iznosi 533 milijuna kuna i smanjen je za 14
milijuna kuna u odnosu na 31.12.2016. kada je iznosio 547 milijuna kuna.

Ovu recenicu iz FI nije nitko komentirao. Kako to?

dug je smanjen za 14 mil kuna,Dug se pokriva iz uplate holdinga za Arenu.Najam se placa kvartalno i tako se dug smanjuje.Najam pokriva rate duga +place radnika.Sta bi se tu trebalo reci kad je to prozvakano vec toliko puta,dug se smanjuje sukladno najmu.Bolje bi bilo da ne postoji, ali barem nije na uteg direktnoINGRI itd itd

u dionicama sam tek 10-tak godina i moram priznati da je pomalo sve predvidivo.. ingra: bilo je par situacija di je bilo vrlo lako zaključiti šta će se dešavati s cijenom dionice, npr predstečajna nagodba i sad ovo najnovije a to je kupovanje paketa dionica gosp. igora. kako je netko napisao ne kupuje opi nizašta!. virujem da će ova firma čvrsto stajati na nogama kroz godinu dvije! već sad je jedna od perspektivnijih građevinara u državi koja se ne brine puno za građevinski sektor

Inozemni poslovi zaslužni za uzlet prihoda i dobiti

http://www.seebiz.eu/ingra-inozemni-poslovi-zasluzni-za-uzlet-prihoda-i-dobiti/ar-155161/

http://www.seebiz.eu/ingra-inozemni-poslovi-zasluzni-za-uzlet-prihoda-i-dobiti/ar-155161/

New Report

Close