INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jednoj firmi kao sta je ingra ne trebaju nikakve udruge, pogotovo ne one koje salju na adrese nekakva pisma u kojima ne stoji pravo izravno objasnjenje tko i sta i zasto

mali dionicari su vlasnici preko 85% dionica… do prije par mjeseci Opi je vladao firmom sa 5 % dionica… po tvome to je realno i dobro da manjina vlada većinom…..

Uvidom u zapisnike sa skupštine iz 2010, 11, 12, 13, 14, godine na skupštini bi bilo cca 22% dioničara…. koji su odlučivali za ostalih skoro 80%…. po tvome to je isto dobro

Slažem se da Udruga malo tajnovita, ali barem su se pokrenuli nešto, sigurno da će s vremenom jačati jer ako je Dubravko Kos preglasao na skupštini Opijevog kandidata znači sa nekih 22% glasova… znači skupiti još 8 – 10%…. u današnje vrijeme kad se može doći do svakoga dioničara lako

baš me zanima što će biti na skupštini ako udruga dođe sa 30% dionica…. moglo bi biti veselo….

jedan od scenarija može biti da rus ili kinez preko udruge preuzme Ingru po nekoj fer cijeni – 15, 20, 25 kn

[/quote]
Opet vi jana21. Prvo ste spominhali nekakvo plakanje. Sada nalupate toliko toga pa se opet slozite da je udruga malo tajnovita…
Sajte molim vas odgovorita mi na vec postavljeno pitanje, pisete li samo da pisete ili??
Koliko sam svatio udruga nije stvorena za borbu protiv ikoga a kamoli opija. Mislite li da je netko sposobniji od njega? Mislite li da je tih 22% dionicara a da ne govorim o tih vasij jos 65% sposobno odlucivat o icemu u firmi.
Ja osobno nisam i ne zelim da iko dize ruku umisto mene. Kako kaze gosp kerum, za to postoji struka.
Sretan Uskrs svima!
[/quote]

a trebalo bi malo bolje čitati u kojem se kontekstu piše….. ono za plakanje je bilo Kad je netko napisao da mu je žao sto nije kupio kad je cijena bila 2.5kn….

Koliko vidimo do sada Udruga nije osnovana da bi bila protiv nikoga…. već samo traže više transparentnosti i bolje upravljanje imovinom tvrtke…

prošli tjedan su me zvali iz udruge …. sve ok

Malo o ljudima koji su obilježili protekla desetljeća u RH biznisu
Vaš link …

Nema puno toga o onome kojeg ovdje nerijetko spominjemo, ali autor teksta napisao je nešto interesantno.

amarananab, 18.04.2017. u 10:56

Jedan je od rijetkih tajkuna-direktora, jako se trudi sačuvati svoj core business, ali mu okolnosti nisu išle na ruku: velika recesija uništila je hrvatski inženjerski sektor, no danas se diže iz pepela

I drugi primjećuju da se ovdje nešto zanimljivo događa, još samo fali da netko s čovjekom malo i porazgovara pa to lijepo objavi. 😉

Sretan Uskrs (zanimljiva metafora za Ingru danas…)

[/quote]
Šta reći? Dok tajkunski direktori “renomiranih” hrvatskih tvrtki prodaju svoje pozicije u društvima i gledaju kako što više izvući iz brodova koji tonu, naš vrli direktor je opstao i čak povećao svoj udio u društvu kojim upravlja. Čak je izabrao i najbolji tajming a dakako i jednu od najnižih cijena za kupiti oveći paketić. Moje čestitke! Ima li bolje preporuke?

Ingre nema na popisu za posjet Kataru

Stanje, svaki ponedjeljak:
2017:
1. Ovaj posao u Djakovu – CEKANJE ODLUKE O ODABIRU, 20 DANA PROSLO OD USVAJANJA ZALBE (KOJU JE INGRIN KONZORCIJ ULOZIO), USKORO ODLUKA IDE LI SE U PONAVLJANJE NATJECAJA ILI KONZORCIJI U KOJEM JE INGRA DOBIVA POSAO OD cca. 100 MKN.
2. Konacno preciziranje dinamike i povecanje budzeta za veliki projekt u Alziru – JOS NISTA
3. Poslovi oko hidrocentrala (spominju u FI) – JOS NISTA
4. BINGO peljeski most – ZALBENI POSTUPAK U TIJEKU, 7.3.2017. JE ZALBA PREDANA, CEKA SE RJESENJE
5. Nesto s cim nas iznenade – SANACIJA ODRONA ZABORIC (3,5M KN)
2005: prihodi: 321 Mkn; dobit: 28 Mkn
2006: prihodi: 366 Mkn; dobit: 38 Mkn
2007: prihodi: 744 Mkn; dobit: 78 Mkn
2008: prihodi: 1.260 Mkn; gubitak 0 Mkn (-375 kkn)
2009: prihodi: 568 Mkn; gubitak: 83 Mkn
2010: prihodi: 247 Mkn; gubitak: 90 Mkn
2011: prihodi: 204 Mkn; gubitak: 93 Mkn;
2012: prihodi: 151 Mkn; gubitak: 125 Mkn;
2013: prihodi: 152 Mkn; gubitak: 209 Mkn;
2014: prihodi: 109 Mkn; dobit: 7 Mkn;
2015: prihodi: 318 Mkn; dobit: 138 Mkn;
2016: prihodi: 78 Mkn; dobit: 1 Mkn

brain1 kasnis :-))

Ovo sve po 30-40% gori jedino INGRA na dnu dna.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ovo sve po 30-40% gori jedino INGRA na dnu dna.

Ide kraj mjeseca, bliži se i Vašim mukama kraj! Vjerujem da će ulagači nakon izvješća i novih poslova napokon prepoznati vrijednost rada i ustrajnosti. Glavne uzdanice ZSE-a – “Purani bez pokrića” su popadali, napokon slijedi uspon zanemarenih, podcijenjenih i prezrenih firmi. Bez šale! Pozdrav!

Vjerujem da će ulagači nakon izvješća i novih poslova napokon prepoznati vrijednost rada i ustrajnosti.

kojih novih poslova??? pa ingra godinama nije ugovorila nikakav veći posao!?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vjerujem da će ulagači nakon izvješća i novih poslova napokon prepoznati vrijednost rada i ustrajnosti.

[/quote]
Ja se godinama nisam ženio i onda se iznenada oženio. Kako je to moguće?

[/quote]
Ja se godinama nisam ženio i onda se iznenada oženio. Kako je to moguće?
[/quote]
a jel’ vam sastavnica bila u PSM ili PMS-u kao Ingra M.E.

a zaručnici još i blokiran račun!

a zaručnici još i blokiran račun!

Ima jedna kojoj je blokiran:))

pepe7

New Report

Close