kolega ja da iman novaca ima bi jednu dionicu manje od opija
[/quote]
sad je kasno za plakanje….. realno svi su imali priliku za kupovinu prije godinu dana po 2.42 od fonda….
[/quote]
Kakvo plakanje spominjete? Ili pišete samo da napišete?
jedan puno lipi tekst…. istina o gradevinskim tvrtkama…
Stanje, svaki ponedjeljak:
2017:
1. Ovaj posao u Djakovu – CEKANJE ODLUKE
2. Konacno preciziranje dinamike i povecanje budzeta za veliki projekt u Alziru – JOS NISTA
3. Poslovi oko hidrocentrala (spominju u FI) – JOS NISTA
4. BINGO peljeski most – ZALBENI POSTUPAK U TIJEKU
5. Nesto s cim nas iznenade – SANACIJA ODRONA ZABORIC (3,5M KN)
2005: prihodi: 321 Mkn; dobit: 28 Mkn
2006: prihodi: 366 Mkn; dobit: 38 Mkn
2007: prihodi: 744 Mkn; dobit: 78 Mkn
2008: prihodi: 1.260 Mkn; gubitak 0 Mkn (-375 kkn)
2009: prihodi: 568 Mkn; gubitak: 83 Mkn
2010: prihodi: 247 Mkn; gubitak: 90 Mkn
2011: prihodi: 204 Mkn; gubitak: 93 Mkn;
2012: prihodi: 151 Mkn; gubitak: 125 Mkn;
2013: prihodi: 152 Mkn; gubitak: 209 Mkn;
2014: prihodi: 109 Mkn; dobit: 7 Mkn;
2015: prihodi: 318 Mkn; dobit: 138 Mkn;
2016: prihodi: 78 Mkn; dobit: 1 Mkn
Ispada da INGRA od građevinara jedina vrijedi jer u krizi nije lako zaradit za 2000 plaća kao primjerice Viadukt. Ovako lagani najam i ako upadne koji poslić.
jedan puno lipi tekst…. istina o gradevinskim tvrtkama…
Članak je Ok, iako je to samo osvrt na događanja koja su bila u prošlosti, odnosno rezime prošlih zbivanja. Ništa novoga nije rečeno, budućnost je teško predvidiva a prošlost je lako napisati jer se već dogodila.
Kad se Ingra uhvati posla to ide “brzinom munje”, tako da je za ocekivati da radovi na pokosu budu prije roka zavrseni, samo tako!
Ma zbilja… vi i vaša udruga, opet ste mi doma došli u pošti.
A ko od vas u udruzi ima pojma što ti koji vode udrugu namjeravaju, kako poboljšati poslovanje? Koje managersko iskustvo imaju?
Mislite da ima ko bolji od ovog opija?
Ova firma je sigurna i ne može propast do iza 2030 i neke i jedini je takav građevinar na burzi.
To je 20-ak godina na nuli sigurno bez ijednog novog posla, ali ne ne zna čovik, ajmo dati ovome o kome pojma nemamo ko je da glasau moje ime.
Šipak! Oćeš moje dionice kupi ih po mom targetu, a on je višeznamenkast u roku od 15 godina
A ko od vas u udruzi ima pojma što ti koji vode udrugu namjeravaju, kako poboljšati poslovanje? Koje managersko iskustvo imaju?
Ova firma je sigurna i ne može propast do iza 2030 i neke i jedini je takav građevinar na burzi.
To je 20-ak godina na nuli sigurno bez ijednog novog posla, ali ne ne zna čovik, ajmo dati ovome o kome pojma nemamo ko je da glasau moje ime.
Šipak! Oćeš moje dionice kupi ih po mom targetu, a on je višeznamenkast u roku od 15 godina
Ja se slazem 100% prst gore od mene!
Smatram da bi se osnivaci udruge trebali prvo predstaviti i napisat nesto o sebi, koje su skole zavrsili, sta rade itd (neki kratki CV)…pa onda malo o njihovim ciljevima i kako misle zastupat malo dionocare na skupstinama ove firme…prvo pismo koje sam dobio od udruge kad je tek krenula ta inicijativa, pa imena koja su bila navedena me nisu niti malo uvjerila da ima dam pravo da mogu glasat s mojim dionicama…
predlažem da udruga pošalje depešu u tu alžirsku nađkanižu il kak se već zove da izvidi stanje bolnice i iznese raport ovdje na forumu.. opremit ćemo ga skrivenom kamerom da može i slikati da se i sami uvjerimo..
Jednoj firmi kao sta je ingra ne trebaju nikakve udruge, pogotovo ne one koje salju na adrese nekakva pisma u kojima ne stoji pravo izravno objasnjenje tko i sta i zasto