INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko ima twitter profil neka pogleda sto su odgovorili na dva zanimljiva pitanja…

Eppur si muove?!

…mi koji nemamo…kopy-paste nama…tnx…
[/quote]

Pitanje 1: Sudjeluje li Ingra uopće (kao dio nekog konzorcija) u natječaju za pelješki most?
Odgovor: Sudjeluje

Pitanje 2: Kada mozemo ocekivati konačno definirane rokove za veliki projekt u Alžiru?
Odgovor: Pregovori su u tijeku. Javit ćemo putem Burze kada se pregovori završe.
[/quote]
E to je prava stvar, kratki i jasni odgovori, a onaj kome smetaju, neka zatvore oči, jer prilike su tu ogromne!
Sad samo čekati!
[/quote]Čekam ja od 5,7kn i evo što sam dočekao, 4,3. Ehhh ehh eh.

neće uvijek biti ovako.

Ingra ne sudjeluje u natječaju za Pelješac, od hrvatskih tvrtki samo Viadukt, to je već više puta objavljeno i ne obmanjujte ispaćene dioničare.

@ingroman
Sudjelovanje je potvrdila INGRA putem svog Twitter računa.

nije sve tako crno

Nije istina , samo Viadukt sa Francuzima.

Evo pa si provjerite upitom na ovu adresu:
ir@ingra.hr
Ili broj:
(+385 1) 6102 535, 6102 548
Meni je onaj odgovor dovoljan.

nije sve tako crno

Netko hoće reći da Uprava laže i to javno???

Ne bi išlo!

Jel ovaj 607 kom skriveni. Ja te naloge ne vidim?

nije sve tako crno

Da se razumjemo, ova dionica je malo kockarska i to za one jakih živaca…jer ovo sutra može i ispod 3 kn…ali može i preko 30 kn…samo treba bez panike

Tiho nekako ova blokada prošla.

nije sve tako crno

Jel ovaj 607 kom skriveni. Ja te naloge ne vidim?

JE!

Problem je podrška, INGRA ode doli bez razloga 20% isto kao jedna druga firma o kojoj se danima negativno piše. Prokleti stock split

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Problem je podrška, INGRA ode doli bez razloga 20% isto kao jedna druga firma o kojoj se danima negativno piše. Prokleti stock split

Sta vi mislite na kojoj bi razini bila danas cijena dionice da se nije desio stock split?

New Report

Close