Tko ima twitter profil neka pogleda sto su odgovorili na dva zanimljiva pitanja…
Eppur si muove?!
[/quote]
Pitanje 1: Sudjeluje li Ingra uopće (kao dio nekog konzorcija) u natječaju za pelješki most?
Odgovor: Sudjeluje
Pitanje 2: Kada mozemo ocekivati konačno definirane rokove za veliki projekt u Alžiru?
Odgovor: Pregovori su u tijeku. Javit ćemo putem Burze kada se pregovori završe.
[/quote]
E to je prava stvar, kratki i jasni odgovori, a onaj kome smetaju, neka zatvore oči, jer prilike su tu ogromne!
Sad samo čekati!
[/quote]Čekam ja od 5,7kn i evo što sam dočekao, 4,3. Ehhh ehh eh.
Ingra ne sudjeluje u natječaju za Pelješac, od hrvatskih tvrtki samo Viadukt, to je već više puta objavljeno i ne obmanjujte ispaćene dioničare.
Nije istina , samo Viadukt sa Francuzima.
Evo pa si provjerite upitom na ovu adresu:
ir@ingra.hr
Ili broj:
(+385 1) 6102 535, 6102 548
Meni je onaj odgovor dovoljan.
Netko hoće reći da Uprava laže i to javno???
Ne bi išlo!
Da se razumjemo, ova dionica je malo kockarska i to za one jakih živaca…jer ovo sutra može i ispod 3 kn…ali može i preko 30 kn…samo treba bez panike
Jel ovaj 607 kom skriveni. Ja te naloge ne vidim?
JE!
Problem je podrška, INGRA ode doli bez razloga 20% isto kao jedna druga firma o kojoj se danima negativno piše. Prokleti stock split
Problem je podrška, INGRA ode doli bez razloga 20% isto kao jedna druga firma o kojoj se danima negativno piše. Prokleti stock split
Sta vi mislite na kojoj bi razini bila danas cijena dionice da se nije desio stock split?