Jana, svi pricaju al vjerujte to ne misle… Sad im je ta vrijednost dionice nedostizna pa zato, inace mnogi su u velikom minusu i sa 10k !
Bila je 2 pa se pricalo o 5. Sad je 5 pa se prica o 10. Bit ce 10 pa ce se pricat o 20…
netrebaju nikakve grupe…. vec se ljudi trebaju aktivirati pokušati potaknuti sto više ljudi da se učlane u udrugu….
ako bi udruga objavila da ima 30% članova to bi bilo kao da je došao novi vlasnik firme…. moglo bi biti svašta….
Bit će svašta pišite mojih 2,12% u članstvo Udruzi !
[/quot]
Jel se vi to spremate na kupnju 300 K dionica?
netrebaju nikakve grupe…. vec se ljudi trebaju aktivirati pokušati potaknuti sto više ljudi da se učlane u udrugu….
ako bi udruga objavila da ima 30% članova to bi bilo kao da je došao novi vlasnik firme…. moglo bi biti svašta….
bi li onda bili u obvezi davanja ponude za preuzimanje?
Nema obveze davanja javne ponude. Visoki postotak članova može potaknuti novo osnaživanje pozicije od strane PU. Samo, nema više onako jeftinih dionica kao što su bile Valamarove.
…da ja očekujem ubrzo cijenu na 10kn ja bi svakom kunom koju imam kupovao po ovim cijenama i zaradio preko 100%…digao bi i kredit…ma ne jedan, više njih i sve ulupao u INGRU…pa što čekate…idemo…kupujte po diskontu od preko 100%…ili ne vjerujete u taj scenarij…
sto vele bookeri ?
koliki je?
[/quote]…upravo tako…čini ti se…upravo tada sam prodavao…kupljeno 2005-6…
Bilo bi itekako zanimljivo da Udruga prikupi 30-40-50 posto vlasnistva pod svoju kapu. Onda bi PU itekako pokazao respekt prema vlasnicima… Ili ga vise ne bi bilo na tom mjestu…
Sa vlasnickog stajalista definitivno najcudnija/najzanimljivija dionica na zse…
Bit će svašta pišite mojih 2,12% u članstvo Udruzi !
Mislim da se Mante-u malo zamantalo ili je gazda Tromonta…ispod TOP10 nema skrbničkih računa, prema tome nema nitko 2,12 % Ingre.