INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

400kn

What we've got here is a failure to communicate...

400kn

350 kn ako me sječanje ne vara, bez da provjeravam.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
Jedan je bio 250, drugi dio neznam..
Iako ove godine ne ocekujem dividendu..
NIti kune..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

mislim da je bilo 250+150 s tim da je nesto bilo predujam

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

mislim da je bilo 250+150 s tim da je nesto bilo predujam

Istina moja greška, dakle 400.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
NIti kune..

Zašto ne očekuješ? Zbog Mavrova?

blueman:

U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
NIti kune..

Dio će se iskoristiti na bolji naćin ( po meni ).[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

blueman: ” U dva navrata. neynam vi[e koliko . Jedan je bio 250, drugi dio neznam.. Iako ove godine ne ocekujem dividendu.. NIti kune.. ” Zašto ne očekuješ? Zbog Mavrova?

Da, nema smisla.
em je bio IPO, em imaju puno poslova, em treba jako jako puno za Mavrovo dati.
Ovih 5 milja eura sto entko spominje je bez dugova koje ce sigurno morati sanirati.

Ne ocekujem zaista niti kune.
Ako bude nesto ok, 100 kn maximum bih dao.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

rellik:

blueman:

U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
NIti kune..

Dio će se iskoristiti na bolji naćin ( po meni ).[cool]

Za mir u kući ja bih dao 20 mil kn. Slažem se s bluemenom. [wink]

Ingra isplaćuje ostatak dividende tijekom kolovoza
Do sada je isplaćen predujam u iznosu od 150 kuna po dionici, dok će se ostatak dividende u iznosu od 100 kuna po dionici isplatiti tijekom kolovoza
Sukladno odluci glavne skupštine održane 26. lipnja, uprava Ingre je donijela odluku o isplati ostatka dividende za poslovnu 2006. godinu, stoji u priopćenju objavljenom danas na Zagrebačkoj burzi. Da podsjetimo, ukupna dividenda iznosi 250 kuna po dionici.
Do sada je isplaćen predujam u iznosu od 150 kuna po dionici, dok će se ostatak dividende u iznosu od 100 kuna po dionici isplatiti tijekom kolovoza, stoji u priopćenju.
Pravo na isplatu ostatka dividende steći će oni dioničari koji na dan 25. srpnja na svom računu vrijednosnih papira u Središnjoj depozitarnoj agenciji imaju registrirane dionice društva, navode iz Ingre.
Danas do 15:28 sati, cijena dionice Ingre je na Zagrebačkoj burzi iznosila 37.001 kunu što predstavlja predstavlja rast od 2,07 posto.

Slažem se s mišljenjima da je bolje da se zadrži dobit nego isplaćuju dividende u slučaju ingre. Ako i bude isplata onda nek DPS bude simboličan… više od toga ne bi bilo toliko dobro.

You either do it right or you get eliminated!

Ja sam mišljenja da bi ipak trebali ići s dividendom i to većom nego prošle godine, recimo 400 kn kako bi nahranili inst. investitore posebno one koji su plaćali po 50-55-60k [cool]

New Report

Close