U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
Jedan je bio 250, drugi dio neznam..
Iako ove godine ne ocekujem dividendu..
NIti kune..
mislim da je bilo 250+150 s tim da je nesto bilo predujam
mislim da je bilo 250+150 s tim da je nesto bilo predujam
Istina moja greška, dakle 400.
U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
NIti kune..
Zašto ne očekuješ? Zbog Mavrova?
blueman:
”
U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
NIti kune..
”
Dio će se iskoristiti na bolji naćin ( po meni ).[cool]
blueman: ” U dva navrata. neynam vi[e koliko . Jedan je bio 250, drugi dio neznam.. Iako ove godine ne ocekujem dividendu.. NIti kune.. ” Zašto ne očekuješ? Zbog Mavrova?
Da, nema smisla.
em je bio IPO, em imaju puno poslova, em treba jako jako puno za Mavrovo dati.
Ovih 5 milja eura sto entko spominje je bez dugova koje ce sigurno morati sanirati.
Ne ocekujem zaista niti kune.
Ako bude nesto ok, 100 kn maximum bih dao.
rellik:
”
blueman:
”
U dva navrata.
neynam vi[e koliko .
NIti kune..
”
”
Dio će se iskoristiti na bolji naćin ( po meni ).[cool]
Za mir u kući ja bih dao 20 mil kn. Slažem se s bluemenom. [wink]
Ingra isplaćuje ostatak dividende tijekom kolovoza
Do sada je isplaćen predujam u iznosu od 150 kuna po dionici, dok će se ostatak dividende u iznosu od 100 kuna po dionici isplatiti tijekom kolovoza
Sukladno odluci glavne skupštine održane 26. lipnja, uprava Ingre je donijela odluku o isplati ostatka dividende za poslovnu 2006. godinu, stoji u priopćenju objavljenom danas na Zagrebačkoj burzi. Da podsjetimo, ukupna dividenda iznosi 250 kuna po dionici.
Do sada je isplaćen predujam u iznosu od 150 kuna po dionici, dok će se ostatak dividende u iznosu od 100 kuna po dionici isplatiti tijekom kolovoza, stoji u priopćenju.
Pravo na isplatu ostatka dividende steći će oni dioničari koji na dan 25. srpnja na svom računu vrijednosnih papira u Središnjoj depozitarnoj agenciji imaju registrirane dionice društva, navode iz Ingre.
Danas do 15:28 sati, cijena dionice Ingre je na Zagrebačkoj burzi iznosila 37.001 kunu što predstavlja predstavlja rast od 2,07 posto.
Slažem se s mišljenjima da je bolje da se zadrži dobit nego isplaćuju dividende u slučaju ingre. Ako i bude isplata onda nek DPS bude simboličan… više od toga ne bi bilo toliko dobro.