mislim da će uz ovu opću paniku više značiti ovaj skriveni nalog za kupnju na 33.155 nego dobre vijesti..
Cijena manja od dokap cijene, uz milijarde novih poslova. Što reći, ovo je nemoguće bilo gdje drugdje na planetu
mislim da će uz ovu opću paniku više značiti ovaj skriveni nalog za kupnju na 33.155 nego dobre vijesti..
s kojim programom se vidi H nalog, ja na pbz investoru, pg i ilirika tradingu to ne vidim!
Q11: ” mislim da će uz ovu opću paniku više značiti ovaj skriveni nalog za kupnju na 33.155 nego dobre vijesti.. ” s kojim programom se vidi H nalog, ja na pbz investoru, pg i ilirika tradingu to ne vidim!
mislim da se ne vidi u programu nego možeš primjetiti jedino na transakcijama npr THNK od danas:
6.500,00 7 10:06:40
6.500,00 7 10:05:51
znači na K/P vidiš 7 kom a kad poklopiš x puta po 7, najveći omjer može biti 10 puta ono što vidiš, ima tema negdje…
oluja: ” Q11: ” mislim da će uz ovu opću paniku više značiti ovaj skriveni nalog za kupnju na 33.155 nego dobre vijesti.. ” s kojim programom se vidi H nalog, ja na pbz investoru, pg i ilirika tradingu to ne vidim! ” mislim da se ne vidi u programu nego možeš primjetiti jedino na transakcijama npr THNK od danas: 6.500,00 7 10:06:40 6.500,00 7 10:06:40 6.500,00 7 10:06:40 6.500,00 7 10:06:40 6.500,00 7 10:05:51 znači na K/P vidiš 7 kom a kad poklopiš x puta po 7, najveći omjer može biti 10 puta ono što vidiš, ima tema negdje…
Tako je, samo po transakcijama. U istoj sekundi nekoliko(a maximalno 10) redova iste količine po istoj cijeni.
Cijena manja od dokap cijene, uz milijarde novih poslova. Što reći, ovo je nemoguće bilo gdje drugdje na planetu
..ne bi se mogao složit s tvojom tvrdnjom,i mene je to mučilo …međutim ako malo pogledaš susjede u EU-Slovence vidjet ćeš da su i oni u banani!
To mi daje naslutit da u ovim globalnim događanjima …naša skora regionalna veselja-dobar FI,ili ulazak u NATO
možemo objesit mačku o rep glede priželjkivanja oporavka burze…Ameri su još jednom pokazali da osim vojne imaju i financijsku moć i drmat će svjetske burze dok im politički odgovara…Pametni Ameri su svoje dolare uložili u GOLD,a sirotinja u dionice….
[undecid][undecid][undecid]
Evo još jednog novog posla za Ingru.
izgradnja novog poslovno distributivnog centra na zagrebačkom Laništu.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/hgspot-nova-emisija-dionica-za-sirenje-u-regiji,10851.html
Neka [thumbsup] ali ne znam koliko to u ovom trenutku znači za cijenu dionice [sad].
oluja:
”
Evo još jednog novog posla za Ingru.
izgradnja novog poslovno distributivnog centra na zagrebačkom Laništu.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/hgspot-nova-emisija-dionica-za-sirenje-u-regiji,10851.html
”
Neka [thumbsup] ali ne znam koliko to u ovom trenutku znači za cijenu dionice [sad].
Samo za dugoročne igrače [smiley]
Nadam se da će nas Ingra obradovati s dobrim FI i dividendom!
Četvrtak 27.03. objava rezultata.[cool]
kakva su Vam nade vezane za dividendu?
plavi:
”
Četvrtak 27.03. objava rezultata.[cool]
”
kakva su Vam nade vezane za dividendu?
Sl. kao i prošle godine.
traktor: ” plavi: ” Četvrtak 27.03. objava rezultata.[cool] ” kakva su Vam nade vezane za dividendu? ” Sl. kao i prošle godine.
možete li molim vas napisati kako je bilo prošle godine? da sad ne istražujem… naime, od neki dan sam i ja suvlasnik INGRE[proud]
…bez da sam provjerio kolika je bila dividenda…