Danas navečer pratimo jel ima kakvih promjena u TOP10. Očekuje se izlazak 10. dioničara, slučajno ili namjerno izašao, vidjet ćemo. Tko je kupio (78K u jednoj transakciji), možda g. Kos? Jel uzeo margin da dokupi, jer se kupnjom dionica predsjednika uprave vraća vjera da ova tvrtka ima budućnost.
Možda večeras dobijemo i dva nova u TOP 10, ako su izašli broj 2 i 10.
ovako lijepo poslagan ask odavno nisam vidio! sad još netko samo mora potegnuti. spremiti za arhivu.
“U pratnji bivšeg predsjednik Republike Hrvatske Stjepana Mesića očekuju se Mirjana Pavoković, voditeljica Ureda Stjepana Mesića, predsjednika RH 2000-2010., Marko Jergović, Vedran Perković, pomoćnik direktora za Srednji istok tvrtke Ingra d.d., te Duško Stanojević, direktor tvrtke Alca.”
Danas navečer pratimo jel ima kakvih promjena u TOP10. Očekuje se izlazak 10. dioničara, slučajno ili namjerno izašao, vidjet ćemo. Tko je kupio (78K u jednoj transakciji), možda g. Kos? Jel uzeo margin da dokupi, jer se kupnjom dionica predsjednika uprave vraća vjera da ova tvrtka ima budućnost.
zar nebi kos morao obavjestiti o kupnji dionica pošto sjedi u n.o. ingre
ingr. bavite se tudjim novcanicima i brojem komada..a ne trgovanjem ,,vec godinama,,zato ste stalno na krivoj strani marketa.
prejaki ste
[/quote]
@iva necu nikog prijaviti jer to nije moj posao
@ ingroman nije udruga neutralizirana nego je možda i dovela do konkretne akcije "spašavanja" od smjene ovisno kako ko gleda.
@ 100000 da nešto razjasnimo. Ja imam 10 000 kn pogledam fi i sve pokazatelje i uložim ili ne, to je legitimno. Moja žena radi u firmi xxx i kaže dragi kupi dionice xxx jer smo sklopili posao i sutra če objaviti – NIJE U REDU. Ako političare svaki dan cjepimo sukobom interesa zar to u ekonomiji ne bi trebalo biti izrazenije? Ako ja kao direktor kupim dionice znajuci za moguci potpisani ugovor, povoljno izvjesce, nesto trece, a sta je to nego sukob interesa? Ja sam sretan zbog ingre ali ne i da se zbog "blize oltaru" ili tocnije "na oltaru" čereči nas kao ovce.
[/quote]
i gdje je tu sukob interesa? nikakvog sukoba interesa tu nema..
[/quote]
Podsjećaš me na Culeja i one njegove krvave gaće, sukob interesa je očigledan ali što s tobom sad tu treba diskutirati, “neka institucije idu na janje”
[/quote]
Ne bi morao! Osim toga bi volio kad bude obavjrst da je to ucinio!
[/quote]
za članove NO postoji razdoblje (lock -up period) u kojem ne smiju stjecati niti otpuštati dionice, a to je mjesec dana prije objave FI. To razdoblje je u ovoj konkretnoj situaciji nastupilo od 28.1. tako da D. Kos od tada nije kupovao dionice jer nije niti smio.
Evo perica vam je lijepo napisao! Znaci uzeti kalendar u ruke ako nemate mob. i pogledati datume!