Na INGRI je jednostavno previše dionica, ovo je minoran rast s obzirom da je predsjednik uprave kupio 5% firme po 3,5 kn, govorim u odnosu na druge.
Ja sam govorio prije cca 6-7 godina… tako daleko gledati kad je Ingra bila u “nebu” bi sad ljude bacilo u ogroman “bad”
cao momci,imam obveznice inge ako nekog zanima vrlo povoljno dajem ih za 50% vrijednosti znaci dobijete 30000kn duga za 15000kn
Na prodaji 10,23kn 45 000tk 12kn 31 730 13,01kn 30 000tk
Ako netko može ovo pojasniti
zadavanje naloga traje a izmjena se okine odmah
visoko postavljanje je da se ne pritišće tržište i kada se na targetu skupi dovoljno bida, samo okineš izmjenu naloga….uglavnom se radi o običnom trejdu
…nago, di je frenki, jel to on poćistio onih 75k do 4,50 pa ih sada rješava sa +10ak%
Na INGRI je jednostavno previše dionica, ovo je minoran rast s obzirom da je predsjednik uprave kupio 5% firme po 3,5 kn, govorim u odnosu na druge.
….nago, di je frenki, jel to on poćistio onih 75k do 4,50 pa ih sada rješava sa +10ak%
Ja sam napisao gdje mislim izac. Gledam danasnje trgovanje koje na Ingri nikad nisam gledao i mogu reci da su za ovakvu cijenu danas krivi samo ovi mali vukovi s vol strita. Naime da nema ovih kamikaza koje jedan nalog preplasi mi bi danas presli 6 kuna. Sad mi je skroz jasno kako je cijena uopce onoliko pala.
Evo klasika iskrcavanja na 4,85.
U zadnja dva dana je potrgovano sa skoro 800 000 dionica i veliki dio je poskidan sa Aska…
trgovano je sa max.250.000 komada, jedno te iste dionice zavrtilo se nekoliko puta