Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
neće se ništa skinuti, to će se protrgovati već danas
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao 500 milijuna kuna za obnovu zgrada u 2017.godini.
ROH,
Ehh, kad vidim kako sada pojedinci pišu ono za što su mene razapinjali prije nekoliko mjeseci dođe mi da pov..am. Kakav je to karakter(osobnost). Ehhh, takvi su nas i dogurali do 2kn
ti pojednici su uzeli u 15dana više nego ti koji si ovdje ostario 5 godina čekajući da probije 3kn.
[/quote] Kako da ne, kupili na 4 i već su zaradili, hahahaha daj još jedan.
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao 500 milijuna kuna za obnovu zgrada u 2017.godini.
mislim da je Opi kupnjom naloga na 3.5 otvorio put rasta ovoj dionici…. taj nalog je bio fizička i psihička barijera…
neko pokupio sve naloge do 4.78…
Ingra tržišna kapitalizacija 64 milijuna kuna, IGH trenutačno 232 milijuna kuna.
Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.
Ovde samo jednu stvar ne razumin. Kako se poklopi koji veci nalog odma se popunjava prodaja istim brojem dionica. Kao da se ovo namjerno stopa.
Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!
S400,
Ingra tržišna kapitalizacija 64 milijuna kuna, IGH trenutačno 232 milijuna kuna.
Čemu usporedba? Može pojašnjenje?