Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Da li itko zna koja je cijena potrebna da bi m fondovi se vratili u ingru?
Viđeni su ljudi u crnom!!!!!
Carek prodaje ali ne zato jer biježi iz dionice već što je odsutan i ne može ih maknuti sa prodaje, da ih je maknuo danas bismo bili možda već na 5 kuna ovako sutra slobodan put prema petici pa i više
Carek prodaje ali ne zato jer biježi iz dionice već što je odsutan i ne može ih maknuti sa prodaje, da ih je maknuo danas bismo bili možda već na 5 kuna ovako sutra slobodan put prema petici pa i više
ROH,
Ehh, kad vidim kako sada pojedinci pišu ono za što su mene razapinjali prije nekoliko mjeseci dođe mi da pov..am. Kakav je to karakter(osobnost). Ehhh, takvi su nas i dogurali do 2kn
ti pojednici su uzeli u 15dana više nego ti koji si ovdje ostario 5 godina čekajući da probije 3kn.
[/quote]
znamo da imaš
Ovdje se više ni ne spominje udruga malih dioničara. Nije vraga da su svi iz udruge već rasprodali svoje udjele. Toliko o malim dioničarima i udrugama.
Ja nekako ne vjerujem da je Carek! Ne bi on to ostavio pa eto nekuda otisao… tu su vise manjih naslagali
Kolega ROH vidjeti ćete sutra da će se povući 110.000 dionica.
Osim toga Carek ima 135k a toliko nema na ovim nalozima
Kolega ROH vidjeti ćete sutra da će se povući 110.000 dionica.
Carek je u izlazu iz osobnih obiteljskih razloga te će se sutra povući na realnije razine ako ga danas ne popapaju?!
Pričali smo i pričali ali on slabije čuje ako ste primjetili na Skupštini, stalno traži da Predsjednik govori glasnije i glasnije.
Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.