INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege ajmo probati ovako.

Svako ima svoj nacin procjene dionica i koliko ce one vrijedtiti u recimo 7 mjesecu. Ja smatram da bi bilo ok da svako da svoje mišljenje pa cemo vidjeti …
Nemojte sad svi bacati fraze tipa nitko nezna šta ce biti sa ovim ili onima ili igre fondova nego jednostavno ispalite šta mislite o cijeni.
Ako se slažete recite pa da vidimo

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

vipy: ” Miro25: ” 2Von Joj sto volimo muljati… Prihodi u 2006 iznose 366 milja a u 2007 450 milja + 70 milja = 520milja sto je povecanje 42% stim da u ovoj godini imaju 37 milja financijskih prihoda a svi znamo kako danas stoji SNBA-a… ” Eh Miro da uopce znas nesto o financijama ne bi ovo pisao…. Da li si siguran da cijena snba ima uopce utjecaj na prihode ingre?! za one koji zele znati vise- prouciti razliku izmedju avalable for sale i trading portfolio jel ti citas sto drugo osim foruma????? ” ajde objasni mi gdje ces prikazat razliku kada radis revalorizaciju te imovine…

Kapital, ba, kapital.
Kaki prihodi.
Kapital dok ne prodas.
Daklem nema utjecaja na dobit..
Evo, kao sto JDPL revalorizira brodovlje…

Vipy, previse trazis od ovih nasih sa foruma.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

plavi ti se šališ …

reci da se šališ …

I love the Smell of Profits in the Morning

vipy:

Miro25: ” 2Von Joj sto volimo muljati… Prihodi u 2006 iznose 366 milja a u 2007 450 milja + 70 milja = 520milja sto je povecanje 42% stim da u ovoj godini imaju 37 milja financijskih prihoda a svi znamo kako danas stoji SNBA-a… ” Eh Miro da uopce znas nesto o financijama ne bi ovo pisao…. Da li si siguran da cijena snba ima uopce utjecaj na prihode ingre?! za one koji zele znati vise- prouciti razliku izmedju avalable for sale i trading portfolio jel ti citas sto drugo osim foruma?????

ajde objasni mi gdje ces prikazat razliku kada radis revalorizaciju te imovine…

Miro25 dobronamjerno preporučam naučiti razliku između prihoda i imovine, kao i metodu knjiženja imovine u bilanci.
Joj,joj,joj..[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi ti se šališ …

reci da se šališ …

Reci mi što ti je smiješno?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Miro25: ” vipy: ” Miro25: ” 2Von Joj sto volimo muljati… Prihodi u 2006 iznose 366 milja a u 2007 450 milja + 70 milja = 520milja sto je povecanje 42% stim da u ovoj godini imaju 37 milja financijskih prihoda a svi znamo kako danas stoji SNBA-a… ” Eh Miro da uopce znas nesto o financijama ne bi ovo pisao…. Da li si siguran da cijena snba ima uopce utjecaj na prihode ingre?! za one koji zele znati vise- prouciti razliku izmedju avalable for sale i trading portfolio jel ti citas sto drugo osim foruma????? ” ajde objasni mi gdje ces prikazat razliku kada radis revalorizaciju te imovine… ” Kapital, ba, kapital. Kaki prihodi. Kapital dok ne prodas. Daklem nema utjecaja na dobit.. Evo, kao sto JDPL revalorizira brodovlje… Vipy, previse trazis od ovih nasih sa foruma.

Thx BLU,
Sto manje znas, to si glasniji.,…
OSNOVE

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

smiješno mi je uspoređivati jednu tvrku iz Makedonije i iz Hrvatske na način na koji si to ti napravio …

poglavito, zato što nemaš podatke niti za jednu od uspoređenih …

smiješno mi je uspoređivati jednu tvrku iz Makedonije i iz Hrvatske na način na koji si to ti napravio …

poglavito, zato što nemaš podatke niti za jednu od uspoređenih …

Iznio sam neke podatke koji su javni i dostupni.
Gledajući u perspektivi regije, zašto bi usporedba bila smiješna?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

samim time i netočni …

regija?
Naša regija je Rusija!

Možda zato što su poslovi i pare kod tvrtke-kćeri a obaveze i šljakeri na Mavrovu……………..što nismo ništa naučili?

osnove ljudi, osnove[thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

smiješno mi je uspoređivati jednu tvrku iz Makedonije i iz Hrvatske na način na koji si to ti napravio … poglavito, zato što nemaš podatke niti za jednu od uspoređenih …

To stoji.
I nema Ingra 21% kao sto kaze u clanku nego puno puno vise.
Mozda cak i preko 50% sada.
Pratite mojnovac.

SNBA je ok, dobra je struktura dionicara gdje nije jedan gazda pa ce dat ispod cijene banku vec ce svi traziti fer cijenu.
Neznam tocno koliko je fer jer recimo CEBA je jos povoljnija ali sigurno nece dati sa gubitkom..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Meni osobno struktura dioničara kod SNBA nije dobra. No dobro, to je stvar percepcije.

Cebu će prodavatelj dati još jeftinije, samo to ne zna.

New Report

Close