Čemu ovaj lažni nalog na prodaji? Kao da mu je u cilju da ne proda nego da se netko stavi ispod.
… pa to je jedan od prastarih driblinga koja uvijek pali … igra Market mejkera na male golove
Ma jedino je ovdje bitno da je predsjednik uprave koji je premazan svim mastima i koji je progurao onakvu predstečajnu nagodbu kupio po 3.5 kn. Ili je sadomazohist ili očekuje veći rast, pa vi zaključite.
Pri svakoj kupoprodaji i kupac i prodavač misle da su bili pametniji i da su prošli bolje od onoga drugoga.
Zašto je Valamaru 3,5 odlična cijena za izlaz ne znam.
A Openheim vjerojatno želi učvrstiti poziciju pred famoznom udrugom. Zašto nije htio kupovati dok je bila 2,x ne znam.
A kako će proći mali koji su se zaigrali iznad 3,5 to će tek biti pitanje.
Pa na koju foru da Opi kupi toliku količinu dionica na burzi po 2 i kusur? Kad bi krenio kupovati na burzi cijena bi preletila 10kn…
Čudno da za LNGU O-31-AE papirićem nitko nije povisio kupovnu cijenu a INGR-R-A je tražena ovih dana. Nadam se da se neće danas kratiti pozicije ili unovčiti burekmajstorstvo a neki i više od toga.
Građevinari rastu jer se u 2017.-oj očekuje veliki oporavak u toj branši i mnogi radovi.
Ovaj rast nije vezan uz Ingru direktno nego zbog ovoga. Kao onda kad je Ingra rasla od 6 do 12 kn kada je ministar Čačić najavio velike radove obnove fasada. Zbog toga je moguć rast čak i do 6 kn do ljeta.
Čudno da za LNGU O-31-AE papirićem nitko nije povisio kupovnu cijenu a INGR-R-A je tražena ovih dana. Nadam se da se neće danas kratiti pozicije ili unovčiti burekmajstorstvo a neki i više od toga.
Pa tko kaže da neće nakon toga opet pasti. Ali rasla je nakon pozitivne vijesti o građevini kao i sada što se očekuju pozitivne vijesti o građevini.
cinjenica da se vec spominju cifre,,od 4 do 12 ..koji izracun vam daje i kakve rezultate za fer cijenu?
ja jos trazim pa necu lupetat cifre
Može i 3 dana rast pa jedan dan pad i tako u krug. Sigurnije nego stalno rast. Dionice su to, uvijek je netko zadovoljan s prinosom ili mu trebaju novci.