Ovo meni sliči na akumulaciju kao prije onog rasta sa 4 na 12. Ima li snage pokupiti ovog na 3,84?
Opi vec zaradio 170.000 kuna, kupio po 3,50 a cijena vec na 3,83.
Sa ovakvim dionicarima, koji direktor treba iskazivati dobit.
@Apolon1212
I meni na to slici, ali bez ikakve sanse na ponovni povratak u ponor na 3 kune!
Nalog na 3,85 se izgleda ne prodaje!
makli se “guraci” sa kupnje ,,imamo top 1
Otkup dionica od strane gospodina Oppenheima je izvrstan potez! Nakon dugo!
Sad ostaje pitanje jeli Ingra ima snage za ugovaranje novog ozbiljnog posla?! Ako ima, onda bi mogli i jace potegnuti. U suprotnom, slijedi opet stagnacija… Bar mi se tako cini.
I sto cekaju novinari poslovnog? Kod Igora u ured i neka im malo pojasni zasto se odlucio na otkup dionica…
Ovo meni sliči na akumulaciju kao prije onog rasta sa 4 na 12. Ima li snage pokupiti ovog na 3,84?
Taj je vec na 3,9 a ako mu kupnja kucne na vrata ode on na 4,5 kn, ha,ha!
Nije on kupovao na vrhu nego tek u začetku ozbiljnijeg rasta do 10 kuna. Pripremaju se velike investicije u Hrvatskoj, ima posla za sve koji žele nešto graditi. Jedino što će faliti je radna snaga u građevini. Moraju je uvesti iz Makedonije a tamo Ingra ima Mavrovo inžinjering preko kojega može do fizikalaca.
Lopata se na sve strane a belupo se pita zašto, zašto_
Da da past će na 3 a predsjednik uprave pokupio skoro 5% dionica po 3,5. Sanjajte zlobnici.
Građevinarci izgledaju dobro i u sljedećem periodu će i dalje rušiti rekorde, istina, gledaju se od ove godine startne pozicije…ne 2007. godina
Ma jedino je ovdje bitno da je predsjednik uprave koji je premazan svim mastima i koji je progurao onakvu predstečajnu nagodbu kupio po 3.5 kn. Ili je sadomazohist ili očekuje veći rast, pa vi zaključite.