INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda a možda i ne…ovo će u svakom slućaju odletit jaće prema gore ..i to kad se najmanje nadamo…Sumljam da je Igor Operhajm tako glup da kupi toliku kolićinu dionica INGRE svojim privatnim novcem dakle ne novcem firme nego iz svoga đepa ako ne oćekuje oporavak firme i skok cjene dionice….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ehhh vidi ti čuda, koliko optimista. Naročito me čude oni koji su me prije samo nekoliko mjeseci maltene pljuvali zbog pozitivnog pisanja i očekuvanja na ovoj napaćenoj dionici. Iako sam zadovoljan cijenom, zgrožen sam ljudskim karakterom što je puno važnije od bilo koje materijalne vrijednosti. No mnogi to, znam, ne shvaćaju, što je još gore. Što mislim o Opijevom potezu. Iskreno ne mislim da će to pogurati cijenu više nego što je do sad jer se previše ovdje buregdžija nakupilo i burecima će štopati cijenu no i oni će morati prijeći na veće razine kao što su sa 2,5 na 2,8 pa na 3,0. Malo dole više gore, ako ne bude nekih crnjaka ide to po malo. Ja vjerujem da će to ići gore, za godinu ili 5 meni svejedno. Pozdrav svima i bez uzbuđavanja zbog tu Ingru. Hehehe.

neće uvijek biti ovako.

Ne znam. Pogledajte P/B, prihode i vidjet cete kako stvari stoje. Za te pare bolje kupiti VDKT ili THNK i imati sto gledati, novi poslovi itd. Istinabog, na ovako maloj TK jedan bolji posao moze mnogo dignuti, ali pitanje je hoce li doci do njega. Trebaju garancije, a ovi to ne mogu, nemaju cvonjka. A ako bi netko drugi dao onda je on taj, a ne Ingra. Nema tu nekih specijalnih znanja koja se ne mogu jeftino kupiti, kako ljudi pa tako i cijela firma po recimo 4 kn, ako bas hoces. To je zidjanje, a ne rocket science.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

i da ih je sve manje i manje slobodnih dionica

to je proces koji je pri kraju 🙂

tko ce prvi popustit ? 🙂

Samo 7000 kom do 3,5 kn.

Samo 7000 kom do 3,5 kn.
ode,,,jos 2k i finito ispod 3.5 🙂

netko želi podići cijenu ili sad kupuju oni koji će je onda prodavati po 3 ili ispod?

Da vidimo sad kako stoji povjerenje u ingru, dokle stvarno moze ici cijena, u + ili –

Najprije se udaralo po bidu, sad po asku?
Tko je pametniji?

Kad bi se u pozitivnu blokadu naguralo onda bi tek nastala “tarapana”! Steta jos do mene daleko!

Da nije dogovoren taj veliki posao ne bi se ovako sa prodaje skidalo!

New Report

Close