Da netko ne pritišće Opija pa je morao preuzrti ove dionice?
Dao bolju ponudu od nekoga drugog?
pa pritislo ga je osnivanje udruge malih dioničara, ovako je kupnjom dionica pojačao svoju čelnu poziciju pa možemo reći: i nakon Opija – Opi! kome pravo, kome krivo
Baš ovako nekako sam i očekivao oporavak firme a s tim i cijene dionice. Polako, tromo, sa puno zebnje, straha ali naočigled svih cijena je u uzlaznom smjeru. Naravno da na ZSE-u više nema brzih para, potrebno je sada izdržati u nekoj dionici i par mjeseci da bi se tek tada moglo opaliti po bidu sa zaradom od 20-30% sa većom količinom. To dobro znaju oni koji su kupovali ispod 3 kune. Problem je jedino što ni oni ne prepoznaju da su čekanjem mogli zaraditi i mnogo više. Ali strah od prijašnjih godina je ovdje sveprisutan i ne treba im zamjerati.
Uopće mi nisu jasni oni koji prodaju ispod 3,50kn.Mislim da će Igor morati još malo u kupnju sada ima bolju cijenu.
Mislim da on više neće kupovati. Preuzeo je to što je trebao, a mali neka trguju kako hoće.
U principu ne mora biti da ima ikakvog posebnog pritiska niti objave novog posla za kupnju dionica. Jednostavno je preuzet paket dionica od nekoga tko je do sada na skupštini podržavao postojeću upravu i tako ostao na istom. Što se tiče neke realne prijetnje od udruge ona je još u povojima i mjesecima daleko, a niti objavu novog posla u kratkom roku također ne bi trebalo očekivati jer bi to onda moglo biti vrlo sumnjivo i postati predmetom istrage što vjerujem nikome u upravi ne bi odgovaralo.
Drugim riječima u kratkom roku niš posebno se zapravo nije dogodilo, ali dugoročno otvara perspektivu da bi se konačno moglo nešto i konkretnije ovdje događati jer ne vjerujem da itko danas ima toliko novaca na bacanje kada to dugoročno ne bi predstavljalo potencijalno dobru investiciju.
Da netko ne pritišće Opija pa je morao preuzrti ove dionice?
Dao bolju ponudu od nekoga drugog?
pa pritislo ga je osnivanje udruge malih dioničara, ovako je kupnjom dionica pojačao svoju čelnu poziciju pa možemo reći: i nakon Opija – Opi! kome pravo, kome krivo
[/quote]
Mišljenja sam da je Udruga samo običan spin?
Naime – možda su ti koje zoveš mali dioničari, samo drže za nekoga trećeg.
.dok druge dionice rastu 20% bez ikakvog obrazloženja
koliko priće na INGRI o 5% rasta …
ja ovdje bar vidim razlog..
a mislim da promet pokazuje svoje…
netko mora da štopa jos bi svi jeftino unutra…..
S obzirom na promet ovo je bila pozitivna stvar. Moje mišljenje je da su oni što su ulazili na 2,xx pa čak i na 3,xx većinom na ovome prometu izašli i zaradili popularni burek. Ovo što je ostalo bi trebalo biti puno zdravije i obećava i daljnji rast INGR-e.
Iako je 90% trgovinskog dana dionica na 3,30 ti se hvališ da si kupio po 3,40?!
pa ima to pravo