Više su narasli VDKT i THNK nego Ingra jer se radi o kvalitetnim firmama.
Ingra je čista špekulacija i zato nema zdravog rasta.
a po čemu su ove druge kvalitetne firme? pogledaj fin.pokazatelje za te “kvalitetne” firme!
Nije ovo ništa u usporedbi s THNK. Tko je tamo dignu toliko i zašto, pojma nemam, ovo je mala beba prema njoj!!
Više su narasli VDKT i THNK nego Ingra jer se radi o kvalitetnim firmama.
Ingra je čista špekulacija i zato nema zdravog rasta.
Po meni nisu rasli niti VDKT niti INGRA obadvoje su na pola booka
dok je tehnika bome potegla stotinu posto jedino ne vidim razloga jer za razliku od VDKT ..Tehnika posla nije vidjela…od svih navedenih dionica najmanje je rastao VDKT koji je dobio poslova koliko svi građevinari zajedno…Ali mi nije jasno što ljudi oćekuju pa većina INGRU ima preko 15 kuna..sve ostale dionice osim građevinara davno su rasle dok građevinari pate već 8 godina ..pa ne moze to do zauvjek znate Crobex raste bdp divlja ..sto bi htjeli građevinare zabadav ..samo pricekajte malo ove godine građevinari idu većina 100% gore..
Kakvih sve komentara ima, ma Opi sigurno nije dao 1,8 milja ako nije suguran da će firma opstati…pa treba to i nekom prodat ako ne misli bacit novce…uglavnom siguran sam da će lik na ovom zaradit x20 u par godina…i onda se mnogi pitaju zašto neki imaju…pa evo zašto a vi i dalje gombajte…
O ovom ja i govorim, predsjednik uprave kupio po 3,5 a dionica ne može preskočiti 3,30 kn. Da je neka druga dionica bili bi već na 4,5-5 kn.
Iskreno rečeno očekivao sam više od ove vijesti. Malo je raslo i što je gore izgleda da će trejderi vratiti na početnu, jer se nisu iskrcali na željenoj razini, pa će uzeti što se uzeti može. Mislio sam da će blizu 4 gdje bi i ja iskrcao jedan dio, ali nažalost ništa.
Koji je razlog nagnao Opija na kupnju?
Jel se štiti od koga/čega?
rekao bih-od udruge malih dioničara
Svi se ćude što Operhajm kupuje INGRU pa što cjena nije povoljna ili možda zna za koji posao koji se sprema ..
Steta da vecina bulji bezveze u dionice umjesto da ih kupuje. dok ćlanovi uprave i među top 10 kupuju INGRU i VDKT
svi gledaju ko tele u sarena vrata dok im fondovi i top dionicari pred nosom odnose povoljne dionice….
Kupnja u realnim nalozima jača po prvi put nakon mnogo godina.