Kupnjom 3.81% dionica sigurno si nije osigurao poziciju. Podršku Valmara je imao i prije. Napisao sam da je za mene vijest pozitivna, ne mora biti i vama.
A zašto je tako malo dionica na prodaji?
Zašto Tehnika raste. U prošlosti su Ingra i Tehnika imale dosta zajedničkih poslova. Da nije nešto povezano? Očekujemo obavijesti.
Zašto Tehnika raste. U prošlosti su Ingra i Tehnika imale dosta zajedničkih poslova. Da nije nešto povezano? Očekujemo obavijesti.
Tehnika drži udio u Ingri, tako da rast Ingre prelijeva se i na nju
nema stampeda, netko napisa cijena će sad jedan period biti oko 3,3 do 3,5, ako tijekom dana ne krene drugi val kupnje a može se i to očekivati
no vidjet ćemo ja čekam peticu
“Kakve veze ima da li je imao 5 % ili sada 9%?”
Ako ne znate koliko to znači kod ojačavanja pozicije onda vam ja ne mogu ovdje objasniti. Oni sa iskustvom u takvim stvarima to dobro znaju. Npr. u HT- gdje imaju vlasnika sa preko 50% to ne bi toliko značilo, ali ovdje gdje nema nikog sa više od 5% već je druga situacija. Koliko ima Bakić u ddjh pa je uspio čak postaviti predsjednika uprave.
ide se dalje, nitko ne želi ostati zarobljen, na ukupnom prometu od 3,5 mil.
Sumnjam da bi Oppi nakon svega što je firma do sada prošla odlučio baš sada dati 1,8 M kn po 3,5 da ne očekuje pozitivne rezultate te transakcije, bez obzira što budućnost sobom nosila – za njega osobno ili firmu.
Svojedobno je Elon Musk očekivao bankrot svoje SpaceX i samo koji dan prije toga dobio je posao sa NASA-om koja je firmu vratila u život i postavila tamo gdje je danas. Bitna stvar je da Elon nije odustajao niti kada je bilo sve bezizgledno.
A obzirom da ni Oppi niti u najcrnjim danima firme nije javno pokazivao da namjerava odustati od toga da se vrati ponovno na scenu, velika je vjerojatnost da bi konačno to moglo pokazati rezultate. Ako postoju volja postoji i način.