INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije to baš nešto tako predobro, zašto bi Valamar to prodao po 3,5 ako bi trebalo vrijediti više??
Za Opija je logično da on to kupi, sve u svemu, ne znam baš.

Novi posao?

@trial
ma biti će tu još krugova, interes je velik

dobro je netko rekao, sad ide iskrcavanje na 3,3-3,5 kn

Ignore: KressoM, delux

sad ce to na 10 kuna! yeah right! kak da ne. dobro samo za burek!

Tresla se brda rodio se miš.

Moguće je da završi na kraju dana ispod početne današnje cijene.

Ovdje vjerovnici još nisu stavili potpis na svoje slaganje sa svim Ingrinim željama.
Bez objave kakvog većeg posla, svako napucavanje cijene je čisto špekulantska igra koja nema nikakivih temelja u FI koje će vjerojatno biti daleko od podsticajnog za kupnju na cijenama iznad 3 kune.
A to što je Opi platio 3,5 kuna, njegova stvar. A ako zna za neki posao koji se upravo dogovara, onda je zloupotrijebio povlaštenu informaciju.

Moguće je da završi na kraju dana ispod početne današnje cijene.

nema vise ispod 3.2 ,adio mare

Trial
Svaki puta kada se dogodi nešto pozitivno, navodi se još 10 negativnih stvari. Samo svaki puta ta pozitivna vijest podiže cijenu za 10-ak posto. Pa ne očekuju svi 10 kn danas, no prije 6 mjeseci smo bili na 2,5 kn. Ima onih koji će zaraditi prodajom i čekati novi krug. Meni je ovo pozitivnija vijest od nekog posla. Ne trejdam, no stojim na 3,24 ako baš netko želi prodati.

nije sve tako crno

Po meni prvo Ingra ide na 3,25…

Uskoro će stvari svima biti jasnije.Loše vrijeme za ingru i njene dioničare je prošlost.Kupnja dionica od strane prijesednika uprave je za svakog ulagača dobar znak.Naravno ima i onih koji iz vlastitih razloga vide u tome nešto loše.

Trial
Svaki puta kada se dogodi nešto pozitivno, navodi se još 10 negativnih stvari. Samo svaki puta ta pozitivna vijest podiže cijenu za 10-ak posto. Pa ne očekuju svi 10 kn danas, no prije 6 mjeseci smo bili na 2,5 kn. Ima onih koji će zaraditi prodajom i čekati novi krug. Meni je ovo pozitivnija vijest od nekog posla. Ne trejdam, no stojim na 3,24 ako baš netko želi prodati.

A po čemu je to pozitivnija vijest od dobivanja posla. Hoće li od te vijesti firma bolje poslovati ili od dobivanja posla? Zar je vama kao dioničaru bolja neka špekulativna vijest nego rast na zdravim temeljima temeljem nekog posla?
Svi znamo da sada špekulativno raste jer kupci misle da je Opi to kupio jer sigurno nešto zna što mi ne znamo. A možda je to kupio da spasi svoje dobro plaćeno mjesto, ionako će ih otplatiti za 3 godine samo od plaće a osigurava si mjesto na duže razdoblje. Treba se svim silama održat na tom mjestu do 2036.
Može bit i jedno i drugo. Ja ne znam, a sigurno ni vi. Možemo samo špekulirat.

New Report

Close